hvordan man kan reparere en gateway xhd3000 video flimmer problem

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-10

Gateway XHD3000 fra Gateway Computers er en high-definition computerskærm designet specielt til PC gaming entusiaster . På grund af størrelsen og prisen på denne model af skærmen , kan de tekniske problemer såsom flimrende video være en reel smerte for forbrugeren . Tage et par minutter til at køre nogle grundlæggende fejlfindingstrin med skærmen kan ofte løse dette problem , da der kun er så mange ting , der kan forårsage skærmen til at blinke

Du skal bruge: .
Spare VGA-eller DVI- kabel <. br >Ekstra strømkabel .
Skærmkortdrivere.


1 .
Test VGA-eller DVI -kabel , der fører fra din computer tårn til din skærm . Nogle gange kan der være en kortslutning i kablet , der kan føre til billedet flimrende og slukker . En måde at teste dette på er at bytte den gamle kabel ud til et nyt kabel . Hvis problemet fortsætter , skal du fortsætte til næste trin .
2 .
Swap ud strømkablet til XHD3000 . En kortslutning i ledningen kan føre til billede flimrer eller endda hele skærmen tænder og slukker på tilfældige tidspunkter . Frakoble den gamle ledning fra din skærm og væggen og ved hjælp af en ny ledning kan afhjælpe magt udsving spørgsmålet .
3 .
beskadigede drivere eller ældre bilister , der ikke understøtter visse hardware kan føre til en bred vifte af problemer med din computers skærm , herunder tilfældige flimmer . Opdatere disse chauffører ved at hente og installere dem via dit grafikkort producentens hjemmeside vil afhjælpe dette .


Previous:nothing Next:hvordan man kan overclocke en 8800 GTS 

Kommentarer

Code:
change