hvordan man kan tilslutte en bærbar computer op til et tv

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-08

Den store fordel en bærbar computer har over en stationær computer er, at det er let og bærbar . De mindre og mere bærbare den bærbare computer , jo mindre skærmen . Det meste af tiden , du er villig til at handle en storskærm for bekvemmelighed, men nogle gange , større er bedre . Når du ser en dvd eller spiller et videospil , for eksempel , er det rart at have en stor skærm . Du kan få den bekvemmelighed af en bærbar computer med den luksus en storskærm ved at hægte din bærbare computer til et tv ved hjælp af en S-Video kabel og et lydkabel .

Du skal bruge:
S-Video kabel
. Stereo til 1/8-inch lydkabel .


1 .
Tjek om din bærbare computer har en S-Video port . Du kan ikke tilslutte din bærbare computer til et fjernsyn uden en . Tjek bagsiden og siderne af den bærbare computer . En S- Video port er rund med huller til at rumme fire eller seks ben . Det kan mærkes med en S.
to .
Check for en S-Video port på tv . De fleste fladskærms- eller high-definition-tv har S-Video havne . Hvis din ikke , kan du købe en konverter kabel , der forbinder standard hvid, rød og gul audio /video kabler til en S-Video -kabel .
3 .
Tilslut kablet . Slut den ene ende af S-Video -kabel til S-Video port på din bærbare computer . Tilslut den anden ende ( eller audio /video kabel ) til porten på fjernsynet .
4 .
Tilslut lyd. Sæt den 1/8-inch ende af stereo-to-1/8-inch-cable ind i hovedtelefonstik normalt findes på forsiden eller på siden af computeren . Dette stik er ofte mærket med en lille billede af hovedtelefoner .

Sæt den anden ende i de røde og hvide stereo stik på bagsiden eller forsiden af dit tv . Hvis du vælger ikke at bruge et lydkabel , vil lyden kommer kun fra din bærbare højttalere .
5 .
Indstil dit tv til Video 1 , undertiden vist som AV1 . Brug din fjernbetjening eller knapperne på fjernsynet for at skifte indgangskilde indtil skærmen siger Video 1 , ligesom du ville , når du bruger din DVD -afspiller .
6 .
Konfigurer din bærbare computer indstillinger . Hvis du ikke kan se video på fjernsynet med det samme , kan du manuelt indstille produktionen på computeren . I dette tilfælde skal du højreklikke på skrivebordet . I den viste menu , skal du vælge " grafiske muligheder . " Vælg derefter " output til . " Du kan vælge enten " tv " , hvis du ønsker billedet skal vises bare på dit TV, eller " Dual skærm ", hvis du ønsker billedet skal vises på din bærbare computer samt dit fjernsyn.

Tips og advarsler


 • Hvis du har fulgt alle trinene og stadig ikke kan se et billede på fjernsynet , kan du prøve at ændre indgangskilde på tv'et fra Video 1 Video 2 .
 • Tving aldrig et kabel , der ikke passer korrekt . Dette kan beskadige din video -porte .
 • Hold kabler ud af områder, hvor mennesker kan være at gå . Snubler på kabel kan skade dig og skader dit udstyr .


 • Previous:nothing Next:HP Bluetooth Laser mobil mus brugsanvisninger   

  Kommentarer

  Code:
  change