hvordan man laver et program cd løber fra en memory stick

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-20

Selv downloads bliver mere og mere populære, mest softwaren stadig kommer på en CD eller DVD- disk . Disse diske , mens almindelige, kan en hovedpine at bære rundt på . De er en smule store til en lomme , og der er altid en risiko for ridser dem og mister din adgang til de data, de udfører . USB memory sticks , derimod , er robuste og små , og ofte har en kapacitet til mere end en cd er værd af data . Indlæsning af en program-cd'en på en , så det kan køre let ved hjælp af tredjepartssoftware .

Du skal bruge:
ISO software
. Computer .
Program-cd'en .
Memory stick .


1 .
Download disk image software som MagicISO eller UltraISO . Begge har fuldt udstyret gratis prøver .
2 .
Indsæt program-cd'en i computerens cd- drev .
3 .
Åben ISO -programmet og Klik på programmet disken for at vælge det . Følg vejledningen for at oprette en ISO image . Dette billede vil netop kopiere alle filer og filstrukturen på cd'en , så du kan flytte dem som én enhed .
4 .
Sæt din memory stick til en af computerens USB- porte . Sikre, at den har mindst 700 MB ledig plads , da det er standard kapaciteten af en CD .
5 .
Træk nyoprettede ISO -fil på ikonen repræsenterer memory stick . Dette vil starte kopieringen . Når statuslinje viser afsluttet, vil din memory stick være klar . Du kan nu sætte det ind i en computer , og dobbeltklik på den ISO fil til at oprette et virtuelt program-cd'en , som vil køre ligesom originalen.


Previous:nothing Next:de bedste væskekøling løsninger 

Kommentarer

Code:
change