hvordan man opbygger en computer med en mp3- afspiller hjemmebiograf

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-23

Opbygning af en computer er ikke svært for de teknisk kyndige , men det er mere end en lille smule arbejde . En erfaren person kan bygge en computer på mindre end time . For første timere , der er teknisk kompetent , kan det tage et par timer . Realiseringen af en computer beregnet til at blive en MP3- stereo system kræver et par ændringer . Dette vil ikke tage yderligere tid , men vil tilføje yderligere omkostninger til projektet

Du skal bruge: .
Lydkort
. Højttalerne.


1 .
Vælg en lyd i høj kvalitet kort . Du bør vælge et kort , der er vurderet til godt , men kan også bruges sammen med en surround sound højttalersystem . Dette vil være noget som en 7,1 -system .
2 .
Køb højttalersystemet , som vil arbejde med dit lydkort . Du kan købe computerens højttalere , der omfatter front , bag , center -kanaler og en subwoofer .
3 .
Vælg en harddisk , der kan rumme mindst 100 GB eller mere . Dette bør være mere end nok for mange tusinde MP3 -filer . Du vil måske bruge en separat harddisk til MP3-filer og en til operativsystemet .
4 .
Saml computer dele , herunder et bundkort , CPU , RAM , optisk drev og grafikkort i en computer sag . De øvrige dele kan mindsteniveau dele der skal bruges til din hjemmebiograf MP3 -afspiller -system . Hvis du ikke er erfaren sætte en computer sammen Der er mange bøger og hjemmesider til at guide dig gennem processen ( se Resources ) .
5 .
Installer Windows fra den cd , og derefter hente eller købe en MP3- software værktøj til at afspille filerne . Windows Media Player og iTunes er to gratis programmer ( se Resources ) .


Previous:nothing Next:hvordan man kan finde en fil forlængelse for et microSD -kort , som har billeder er gemt på det 

Kommentarer

Code:
change