ikke en standard VGA -kort understøtter HDMI ?

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-14

VGA ( Video Graphics Array ) kort er en type af grafikkort , der overfører data til en computer skærmen ved hjælp af et analogt signal . Nogle kort understøtter flere teknologier, herunder VGA og High-Definition Multimedia Interface ( HDMI ) , men støtte varierer blandt specifikke grafikkort

Funktion

En VGA -kort forbindes til bundkortet og giver forbindelser til enheder som ( eksterne ) skærme eller tv- apparater , som viser de edb-data på skærmen . VGA -forbindelse er den traditionelle overvåge forbindelsen og understøtter ikke en high- definition billede .

Typer

HDMI -teknologien understøtter high-definition billede og lyd mellem en kilde, som f. eks en computer eller dvd -afspiller og et display (skærm ) . Stikket er meget mindre end VGA -stikket og omfatter ikke fingerskruer . Brugerne kan visuelt afgøre, om en skærmkort indeholder en havn for enten teknologi . DVI er en tredje type teknologi , der understøtter high-definition billeder ( men ikke audio data ) , og er noget der ligner VGA i udseende . Dog DVI-porte er længere , og der er tre rækker af kvadratiske stifter til i alt 24 stik i største blok .

Overvejelser

HDMI -teknologien er populær , og mange computere , skærme og anden elektronik understøtte denne teknologi . Det er ikke ualmindeligt, at grafikkort til at have flere havne for både HDMI og VGA -teknologier , men kan kablerne ikke bruger den samme port . For eksempel , forklarer Apple Insider , at Apple introducerede HDMI teknologi med sine 2010 Mac -computere . Men ældre computere , især dem, der siden begyndelsen af 2000'erne , ikke understøtter HDMI .


Previous:nothing Next:lenovo T30 og T41 specifikationer 

Kommentarer

Code:
change