importere fysiske maskiner til vmware

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-29

VMware 's virtuelle maskine produkter giver brugerne mulighed for at køre en kopi af en Windows- operativsystem indefra OSX . Oprettelse af en ny virtuel maskine kræver, at brugerne manuelt overføre eksisterende dokumenter og programmer fra en Windows-pc . Ved hjælp af VMware 's Migration Assistant programmet automatisk overfører en eksisterende PC til en virtuel maskine , genskaber systemets indstillinger , filer , programmer og præferencer i det nye virtuelle miljø . Dette giver brugerne mulighed for at fortsætte med at bruge en eksisterende computer på den nye hardware uden ekstra setup. Migration Assistant er en del af VMwares Fusion OSX ansøgning

Du skal bruge: .
VMware Fusion
OSX computer .
Windows-computer .


1 .
Sørg for, at OSX systemet har tilstrækkelig ledig plads til at holde hele den Windows- maskinens installation og filer . Slette filer eller programmer hvis det er nødvendigt for at frigøre plads på harddisken .
2 .
Slut OSX -system med Fusion installeret og Windows system, du ønsker at importere til det samme lokale netværk . På grund af den lange og båndbredde-intensive karakter af systemet overførsel , anbefaler VMware ved hjælp af en direkte kabelforbindelse snarere end en trådløs forbindelse .
3 .
Klik på Apple -menuen på OSX maskine og vælg " Systemindstillinger "og derefter " Deling ". Slå fildeling .
4 .
Åbn " Konti "i " System Preferences "vindue og vælg " gæstekonto ". Aktiver " Tillad gæsterne at oprette forbindelse til delte mapper " valgmulighed .
5 .
Klik på Kontrolpanel i Windows maskine og vælg " System og sikkerhed . " Træk " Change User Account Control "slider til bunden og klik på " OK ". Du behøver ikke at udføre dette trin for systemer, der kører Windows XP eller ældre versioner af styresystemet .
6 .
Sæt VMware Fusion CD i Windows-maskine . Vælg den Migration Assistant og følg instruktionerne på skærmen for at installere og køre softwaren. Hvis du ikke har Fusion cd'en, kan du hente de nødvendige Migration Assistant -programmet fra VMware hjemmeside .
7 .
Åbn Fusion på OSX maskine og klik på " File " menuen . Klik på " Overfør din PC. " Følg eventuelle instruktionerne på skærmen og vent til overførslen til slut . Dette kan tage flere timer afhængig af størrelsen af Windows maskinens harddisk og forbindelsens hastighed .

gode råd og advarsler


 • Afhængigt af dine sikkerhedsindstillinger , skal du måske til at gøre en undtagelse i Windows Firewall for at tillade netværksforbindelse, eller bekræfte handlingen i en administrativ konto , før overdragelsen kan begynde .
 • Migration Assistant virker kun med Windows 2000 Service Pack 4 og nyere versioner af styresystemet .


 • Previous:nothing Next:hvordan du tilføjer et ikon til dock på en mac   

  Kommentarer

  Code:
  change