lenovo T30 og T41 specifikationer

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-14

Den T30 og T41 er fuld -kendetegnet laptops designet til at køre Window 's XP-operativsystemet. Mens specifikationerne for både T30 og T41 synes meget begrænset i forhold til nyere laptops udgivet af Lenovo , begge disse bærbare computere er mere end i stand til at varetage basale computing opgaver som tekstbehandling og søgning på internettet .

Shared Technology

Både T30 og T41 har teknologi, der findes i en række forskellige Lenovo bærbare computere. Ikke kun gøre begge computere giver brugerne mulighed for at indstille en adgangskode for at forhindre uautoriserede brugere i at logge ind, men de begge yde beskyttelse med adgangskode for harddisk og kritiske funktioner . Derudover begge computere er udstyret med den ThinkPad Embedded Security Subsystem , som giver mulighed for kryptering og autentificering af data -kommunikation. Yderligere, begge computere har infared kapaciteter , som giver mulighed for trådløs overførsel af filer og data som supplement til udskrivning .

T30

Det T30 udstyret med en stor og tændte syvogfirs-tangenter parret med den Sporpunkt pegeredskab . Den bærbare computer er drevet af en mobil Intel processor med op til 2,4 gigahertz af regnekraft . Den T30 understøtter op til en gigabyte DDR hukommelse og et ATI Mobility Radeon 7500 grafikkort med seksten megabyte hukommelse . Lenovo udstyrede T30 med en 14,1 tommer skærm med en opløsning på op til 1400 x 1050 . Derudover T30 leveres med en harddisk med op til tres gigabyte lagerplads og en disk drev , der brænder cd'er og læser dvd'er .

T41

Det T41 har Lenovo 's standard store og tændte tastatur sammen med en stereo højttalersystem . Den bærbare computer understøtter op til to gigabyte DDR -hukommelse i tillæg til et ATI Mobility Radeon grafikkort med to og tredive megabyte hukommelse . De T41 leveres med en 14,1 tommer skærm med en maksimal opløsning på 2048x1536 . Derudover kommer den bærbare computer med op til tres gigabyte plads på harddisken og en disk drev, der brænder cd'er og læser dvd'er . Computeren kan støtte en ni -cellers batteri , der giver mere end ni timers batterilevetid .


Previous:nothing Next:EVGA 9400 GT specs 

Kommentarer

Code:
change