opsætning til quad skærme

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-09

Opsætning af en quad skærm system kan tjene mange formål . To skærme kan vise video-kontrol , mens en anden viser farver oplysninger eller lyd kontrol og den sidste video i fuld skærm . Skærmene kan også bruges til fordybelse gaming , stablet at oprette en video væg eller placeres i en buet konfiguration . Alt hvad der behøves er to dual-skærm kort

Du skal bruge: .
2 dual-skærm skærmkort


1
Installer to dual-display . output grafikkort i computerens PCI-Express slots . PCI-Express slots er placeret på bundkortet , som regel i nærheden af bagsiden af computeren , under CPU . De ligner en kolonne af lange slots . De grafikkort er indtastet og kan nemt klikkes ind i åbningerne . Monitoren stik , vil enten DVI , VGA eller HDMI , blive konfronteret med bagsiden af computeren .
2 .
Opsætning skærmene i den planlagte konfiguration . De kan stables , der er fastsat i en række , der anvendes tre i træk med en stor skærm til afspilning eller anbragt i din egen konfiguration .
3 .
Sæt monitorer til videokort ' skærmporte , skal du sætte skærme i en stikkontakt , og tænd derefter for dem.
4 .

Åbn grafikkort » konfigurationsprogram. ATI 's kaldes " Katalysator ", mens NVIDIA 's kaldes " nView . "
5 .
Brug displayet værktøjet til enten klone eller udvide skrivebordet . Kloning vil tvinge to skærme til at vise de samme ting , er nyttig for en større afspilning. Udvidelse af skrivebordet vil strække skrivebordet til alle skærme . .

gode råd og advarsler


 • Opdater til den nyeste drivere til, at nye funktioner og løse hardware -relaterede problemer .
 • Kørsel kortene i CrossFire mode vil deaktivere flere skærme . SLI er understøttet fra Driver Release 180 .
 • Video kort bruger en masse strøm . Flere kort vil have en stor strømforsyning .


 • Previous:nothing Next:Acer Aspire 9500 specifikationer   

  Kommentarer

  Code:
  change