overophedning problemer i en Toshiba M45 - s351

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-26

Toshiba Satellite M45-S351 er en mellemstor , bredformat bærbar computer, der bruger Intel Centrino -platformen . Den bærbare computer er udstyret med en 100 gigabyte harddisk , en DVD -brænder og en flash- hukommelseskort -læser . Den bærbare computer har også en indbygget trådløst kort , og har en anslået batterilevetid på knap tre timer. Som alle bærbare computere, Toshiba Satellite M45-S351 er tendens til overophedning , hvis skubbet ud over sine grundlæggende driftsparametre eller hvis forsømt . En bærbar computer bruger skal sørge for at undgå almindelige årsager til overophedning .

Du skal bruge:
Håndklæde
. Kan af kondenserede luft .
Lommelygte .
10- minutters video -fil .

Laptops på bløde overflader


1 .
Sæt Toshiba Satellite M45-S351 på en hård overflade, og brug den som normal for ti minutter.
2 .
Mærk bunden af den bærbare computer , og derefter slukke den . Lad den bærbare computer sidde i 30 minutter, eller indtil den er cool på bunden .
3 .
Sæt den bærbare computer på en pude , et luftigt tæppe eller en meget blød overflade . Brug den bærbare computer som normalt i 10 minutter , og derefter føler bunden igen for at afgøre, om en blød arbejder overflade er årsagen til problemet . Bløde overflader fælde varme og kan blokere den bærbare udstødning udluftning .

Dårlig Fan Operation


1 .
Sæt Toshiba Satellite M45-S351 i et roligt rum med så lidt baggrundsstøj som muligt . Tænd den bærbare computer og lytte til fans .
2 .
Brug en lommelygte til at inspicere de fans ved at kigge igennem den bærbare computer indtag og udstødning udluftninger .
3 .

Sluk den bærbare computer og kontakte Toshiba Teknisk Support på 1-800-457-7777 (949-859-4273 Hvis du ringer fra lande uden for USA ) , hvis en fan ikke virker og planlægge vedligeholdelse service . En bærbar computer uden at arbejde fans vil overophede og muligvis lider varig skade .

Støv Ophobning


1 .
Sæt Toshiba Satellite M45-S351 på et håndklæde på et godt ventileret rum , og derefter bruge en dåse kondenseret luft til at sprøjte luft ind i indtag udluftning . Brug korte byger af længere end to sekunder . Fjerne enhver bolde af støv , der forlader ud i ventilationsåbningerne .
2 .
Spray luft gennem ventilationsåbningerne i korte stød . Klar eventuelt støv væk fra den bærbare computer .
3 .
Fortsæt sprøjtning luft gennem luftindtag og udstødning væld indtil der ikke mere støv udgange den bærbare computer. Støv oprustning fælder varme , hindrer blæser drift og fører til overophedning .

Overtaxing den bærbare


1 .
Tænd Toshiba Satellite M45-S351 og lad det sidde i 10 minutter . Føl bunden af den bærbare computer og luften strømmer ud udstødning udluftning . Alle bærbare computere genererer varme , selv ved grundlæggende betjening . Sluk den bærbare computer , og lad det køle af.
2 .
Tænd den bærbare computer og afspille en video , der er mindst 10 minutter lang. Føl den bærbare computer efter 10 minutter. Den bærbare computer vil blive varmere . Hvis der er en drastisk forskel i temperatur eller bunden af den bærbare computer brænder for at røre ved, slukke den bærbare computer , vend det om og lade det køle af.
3 .
Brug den bærbare som normalt uden at køre nogen videoer eller spil , og så føler i bunden af den bærbare computer efter 10 minutter. Videoer og spil kræver mere af processoren og kan forårsage overophedning .

gode råd og advarsler


 • Brug en tynd bog eller en pen uden en blækpatron til at løfte den forreste af den bærbare computer og øge luftgennemstrømning .
 • Undgå at efterlade den bærbare computer tændt i lang varighed .
 • Bærbare computere er ikke designet til at være let driftsklar af brugeren .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan konvertere scanninger til redigerbar tekst med en HP Scanjet   

  Kommentarer

  Code:
  change