problemer med genfremstillede blækpatroner

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-17

Omfabrikerede blækpatroner er brugte patroner , der er blevet rengjort og genpåfyldes af tredjemand med henblik på videresalg . De er billigere end brand- navn patroner og godt for miljøet , hvilket gør dem til et attraktivt alternativ for forbrugeren . Nogle renoverede patroner udføre sammenlignelige med navn mærke patroner , men kvaliteten kan variere mellem leverandører og endda patron til patron . Brug af renoverede patroner kan spare penge , men der er kendte problemer .

Træsko

Printer blæk varierer i tykkelse og viskositet . Hvis en remanufacturer bruger en blæk , der er tykkere end den oprindelige , kan det blokere patronen eller printhovedet . Nogle producenter , som Hewlett-Packard og Lexmark , integrere printhoved på blækpatronen . Disse patroner er konstrueret til én gang. Hvis de ikke er ordentligt rengjort , eller hvis printhovedet er beskadiget under genopbygning processen , kan de tilstoppe og vil ikke udskrive korrekt, eller på alle.

Kvalitet

I de fleste tilfælde , genfremstillede patroner udskrive sort tekst på almindeligt papir med tilsvarende kvalitet til firmanavn patroner , selv om teksten billeder ikke kan være lige så skarpe . De fleste kvalitet spørgsmål er relateret til farveudskrivning . Disse spørgsmål er mest almindelige , når du udskriver billeder i høj opløsning eller farve dokumenter på fotopapir . Farver kan ikke være så levende , har ulige nuancer eller pludselige ændringer mellem nuancer af samme farve .

Permanence

Den Rochester Institute of Technology ( RIT ) udført en test til at sammenligne evne til forskellige farver til at modstå virkningerne af aldring . Farveprint blev anbragt i et kammer og udsættes for ultraviolet lys og luftforurenende stoffer , som er kendt for at forårsage fading til trykte grafik . Mens alle de trykfarver lidt nogle effekter , i de fleste tilfælde , var producentens originale patron bestemt til at være mere lysægte end renoverede kolleger .

Pålidelighed

I en anden test , RIT fastslået, at brand- navn blækpatroner konsekvent installeret og trykte , mens renoverede patroner havde en højere sats for fiasko . Dette problem er undertiden på grund af printerproducenter placere mikrochips i deres printere eller patroner for at gøre det vanskeligere for generiske produkter til at udføre.

Sidekapacitet

Når du bruger en renoveret blækpatron , er det vigtigt at sammenligne sidekapaciteter til originalen. Mens patronen kan udføre tilfredsstillende, hvis sidekapaciteten er betydeligt mindre, kan de besparelser blive et omstridt punkt .


Previous:nothing Next:hvordan man kan reparere hk plotter fejl 0b0006 

Kommentarer

Code:
change