Den bedste bærbare bookbags

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-04

Valg af en taske til din bærbare computer er mere end en simpel stil beslutning . Posen du vælger , kan gøre en enorm forskel på din computers evne til at overleve diverse stød og andre ulykker i dagligdagen . Mens der er bogstaveligt talt hundredvis af stor laptop bog tasker at vælge imellem , det bedste af det bedste aksjer flere lignende kvaliteter , som du bør kigge efter, når de træffer en beslutning .

vejrbeskyttelse

Hvis du planlægger at tage din bog taske med dig i skole , en café eller et andet sted , som vil kræve, at du til at gå udenfor, er det en god idé at vælge en pose , der er vejrbestandig . En pludselig regnstorm kunne stave problemer til din bærbare computer , hvis din bog taske ikke er op til den udfordring . Se efter lærred eller poly-vinyl materialer til holdbarhed og vindtætning.

Comfort

Din bærbare kan synes lille , når du bærer den fra sted til sted i dit hus , men det kan hurtigt virke meget tungere , når du har brug for at bære den med dig for hele dagen . Kig efter bogen poser med tykke , bløde stropper og undgå messenger tasker , der hænger til den ene side . En ergonomisk designet taske vil holde dig så behageligt som muligt , mens indhaling dit grej rundt .

Storage

Det er nemt at tro, at en pose lige stor nok til din bærbare computer er den bedste løsning , men husk at du også vil være lastet notesbøger , bøger , din bærbare oplader , hovedtelefoner , kuglepenne og alle af de øvrige ting, der hober sig op i en rygsæk over tid . Vælg en bærbar computer taske med masser af plads til din bærbare computer og dens tilbehør .


Previous:nothing Next:hvordan man laver en bærbar computer skærm ikke slukke , når jeg lukker låget 

Kommentarer

Code:
change