HP Pavilion 3500 slimline computer specs

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-26

HP Pavilion 3500 er en desktop pc med en re-skrivbar DVD -drev , dual-core processor og en stor harddisk . Det blev udgivet i 2008 , og fordi den teknologiske udvikling går så hurtigt , er det forældet på nogle måder . Mange computerbrugere er imidlertid tilbøjelige til at føle tilfreds med alle de Pavilion 3500 byder imidlertid, og du altid har mulighed for at opgradere .

Processor

Den Pavilion 3500 har en AMD Athlon 64 X2 dual-core processor , eller central processing unit (CPU ) . CPU'en kan betragtes som computerens hjerne , og er på mange måder er ansvarlig for den hastighed, som computeren fungerer . Alle processorer, der bruges til at have kun én kerne , men den kontinuerlige søgen efter en hurtigere CPU snart kørte denne borekerne til det yderste . Dual-core -processorer dybest set dobbelt en computer produktivitet , og giver mulighed for flere processer i sekundet . CPU hastighed måles i gigahertz ( GHz ) , Athlon 64X2 behandler data med op til 2,8 GHz

RAM

RAM ( Random Access Memory ) arbejder sammen med processoren til at booste din PC 's hastighed . . De Pavilion 3500 kommer med 4GB ( gigabyte ) DDR2 SDRAM . Synkron Dynamic Random Access Memory ( SDRAM ) er standarden type hukommelse til rådighed i dag . " DDR " står for Double Data Rate " DDR2 " RAM kører i dobbelt hastighed DDR . Pavilion 3500 RAM er fire gange så hurtigt som standard SDRAM .

Opbevaring

Den Pavilion 3500 har en 7200 RPM ( omdrejninger per minut ) 500GB SATA -harddisk til opbevaring. Udfyldning så stor en mængde af plads ville være en større udfordring end et problem . Drevet kan overføre data med 3GB pr sekund.

CD /DVD -drev

Sammen med Pavilion 3500 er en 16X DVD-RW LightScribe SATA -drev . Dette betyder at du kan skrive en dvd på 16X afspilningshastigheden , og det læser dvd'er med samme sats . Du kan læse og skrive cd'er på 40X afspilningshastigheden.

Forbindelse

Den Pavilion 3500 har en integreret 56K -modem og en 802,11 b /g trådløse USB -adapter kort til trådløs tilslutning. Den trådløse adapter giver mulighed for dataoverførsel hastigheder på op til 54 megabyte per sekund .

Video

Den Pavilion 3500 har nVidia GeForce 6150SE til grafik . Dette kan bruge op til 256 MB af dine indbyggede system hukommelse til computerens grafikkort .

Audio

Den Pavilion 3500 's lydkort er Realtek ALC 888S . Dette giver op til seks kanaler med lyd , surround som kan bruges til at skabe lyd med den højre højtaler setup .

Operating System

Den Pavilion 3500 kommer med Windows Vista Home Premium med Service Pack 1 . Du får også Windows Media Center . Du er ikke bundet til Vista selvom , det er nemt at opgradere til Windows 7 .


Previous:nothing Next:hvorfor ikke moderne computer -skærme brænde ? 

Kommentarer

Code:
change