Hvordan installerer jeg en cpu på en k8m800 mikro AM2 bundkort ?

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-09

Installation af en CPU på en K8M800 Micro AM2 kræver blot et par minutter af din tid , men det kræver også en rolig hånd . Det skyldes, at AM2 CPU har over 900 ben på det , der skal linet op perfekt med slot på dit bundkort . Bøje benene kan betyde, at skille sig af CPU , så vær forsigtig , når du placerer det

Du skal bruge: .
AM2 CPU
Kølelegeme og blæser ( som regel følger med CPU ) .
Termisk fedt (som regel følger med CPU ) .


en .
Placer dine hænder kort på metal del af din computer sag for at aflade evt statisk elektricitet , som kan have opbygget på fingrene . Dette hjælper med at beskytte de følsomme elektroniske udstyr inde i computeren .
2 .
Åbn armen på bundkortet til venstre for CPU slot ( under forudsætning af hukommelse slots står mod dig ) . Placer CPU over pladsen , og sørg for , at CPU 's stifter linje ordentligt op med hullerne på åbningen. Sørg for, at de er korrekt linet op , inden du fortsætter .
3 .
Tryk godt ned , men forsigtigt på din CPU . Du vil føle let modstand , men ikke meget. Når det føles som om det er fuldt ud i den lukke håndtaget ved siden af CPU .
4 .
Sæt en dråbe termisk fedt på toppen af CPU og sprede den forsigtigt med en finger . Sørg for, at CPU er dækket , men at du ikke tilføjer så meget fedt , at det vil smitte ud over rælingen . Normalt en dråbe eller to er alt, hvad der er brug for.
5 .
Anbring din kølelegeme og blæser (de bør være et stykke element ) over CPU . Åbn løftestang for blæseren ( ikke røre CPU grebet på dette tidspunkt ) . Bemærk, at der er to støtte slots i begge ender af ventilator og køleprofil . Skub den ene ende af ventilator og køleprofil over et par af støtte slots på enten venstre eller højre side af din CPU ( alt efter hvad du er mere komfortabel med ) .

Tryk ned på den anden side , indtil det andet par af støtte slots klikker på plads på den modsatte side . Dette kan tage et par forsøger at få det helt rigtige , men når det er gjort , bør kølepladen og blæseren være temmelig lun mod CPU . Luk håndtaget og fastgør blæseren strømforsyning til bundkortet .

gode råd og advarsler


  • Når du afleverer CPU , vær forsigtig med ikke at bøje benene . Det er næsten umuligt at unbend stifterne hvis de gør bliver bøjet , og din CPU kan blive ubrugelig .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan genoprette et styresystem i en anden pc , hvis mit bundkort er død     

    Kommentarer

    Code:
    change