Hvordan kan jeg nemt øge processorhastighed ?

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-27

Der er flere måder, du kan øge hastigheden af en computers centralenhed , eller CPU , der spænder fra simple skridt såsom konsolidering filer på harddisken til at ændre clock hastighed på den aktuelle processor til at køre hurtigere end sin producentens specifikationer , som er " . overclocking " kendt som

Defragmentation

Et relativt enkle trin til at øge processorens hastighed er at defragmentere computerens harddisk . Som edb- filer bliver spredt på forskellige steder på harddisken , det gør det mere kompliceret og tidskrævende for CPU'en til at læse data og udføre instruktioner . I Windows er der en Diskdefragmentering hjælpeprogram , der konsoliderer fragmenterede filer til at øge hastigheden på computeren .

overclocking

overclocking CPU betyder ændrer indstillingen af enheden til at køre med en hurtigere hastighed end sin officielle hastighed rating . Ved at ændre processorens hardware jumper indstillinger, kan du aktivere processoren til at køre i et hurtigere tempo end producenten har sat . Dog overclocking er en risikabel procedure , og kan potentielt ødelægge CPU'en og muligvis ugyldig din computers garanti .

Optimering

Ved at slette gamle og ubenyttede filer og programmer , herunder midlertidige internetfiler , kan du forbedre CPU ydeevne . Du kan også slette programmer , der åbner automatisk ved opstart , CPU skal dedikere sine ressourcer til at udføre instruktioner for hvert program .


Previous:nothing Next:ekstern harddisk problemer med en PS3 

Kommentarer

Code:
change