RS232 til USB konvertering

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-17

Før USB blev standard interface på moderne computere , mange enheder , der anvendes en RS232 seriel forbindelse til at kommunikere med en computer . Selvom langt mindre almindeligt nu , er der stadig enheder rundt omkring , der bruger en seriel port til at kommunikere , hvilket kan være et problem , som meget få computere nu har en seriel port . RS232 til USB konvertere er en billig måde at tilslutte enheder med serielle porte til enhver computer med en USB -port . Når den er tilsluttet , er en virtuel seriel port tilføjet den computer , der fungerer på samme måde som en standard hardware seriel port .

Du skal bruge: .
RS232 -til -USB konverter


1
Læs alle instruktioner pakket med RS232 -til- USB konverter nøje, sag. der er nogen særlige krav til din konverter .
2 .
Sæt RS232 -til -USB omformer til en USB -port på computeren . De fleste omformere , registreres automatisk af computerens styresystem , men nogle er ikke anerkendt indtil deres software er installeret .
3 .
Installer softwaren pakket med RS232 -til -USB konverter , hvis enhver , at tilføje drivere til din computer .
4 .
Klik på " System " i Kontrolpanel , og klik derefter på " Enhedshåndtering ". Under " Ports ", skal du se en ny virtuel seriel port og den tilsvarende COM -port nummer . Det viser den virtuelle serielle port er blevet korrekt installeret , og kan bruges med alle relevante software .
5 .
Sæt 9- bens stik i den anden ende af RS232 -til-USB konverter i din serielle enhed . Når den serielle enhed er tændt op , vil du være i stand til at kommunikere med det over den serielle forbindelse .

gode råd og advarsler


  • Hvis du modtager tilsyneladende tilfældige figurer fra den serielle enhed , skal du ændre den COM-port indstillinger ved hjælp af Enhedshåndtering til at matche dem, der anvendes af enheden .


  • Previous:nothing Next:hvordan man lægger basen for at en hk w1858 skærm     

    Kommentarer

    Code:
    change