Realtek audio driver installationsproblemer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-10

On-board lydkort behov Realtek Audio drivere til at fungere korrekt med en computer . Mange computere leveres med Realtek integrerede lydkort . I de fleste tilfælde er driverinstallationen en enkel proces og er sammen med andre driverinstallation software til en computer . Der er normalt ingen problemer , fejlmeddelelser eller defekter med installationen . Men , chauffører undertiden installere forkert , er den forkerte Realtek driver installeret eller computeren forbliver lydløse , selv når de korrekte drivere er installeret . Før det antages, at lydkortet ikke virker , første fejlfinding og løse andre installation problemer .

Korrupte Installation

Når en cd bruges til at installere drivere , bør bunden af cd'en altid kontrolleres . En ridset eller snavset CD kan forårsage korrupte filer , der skal kopieres , eller filer, der skal springes over . Dette fører til defekte installationer , hvor driverne ikke installeret korrekt .Brug altid opdaterede drivere , når du installerer en Realtek lydkort . Selv når et lydkort er for nylig købt , kan det have haft en lang butikshylder levetid . Dette kan skabe konflikter med nyere operativsystemer eller opdaterede versioner af Windows . At løse dette problem ved at gå til Realtek hjemmeside og downloade de nyeste drivere til lydkortet model . Dog download skal udføres på en computer med en hurtig internetforbindelse. Ellers er der en risiko for, at filer download forkert . Hvis dette sker , kan der opstå fejl , når driverne er installeret . For at sikre dette er ikke tilfældet , re-download audio drivere og installere fra den nyligt downloadede kopi.

Forkert Modelnummer

Det er meget nemt at downloade og prøve at installere en forkert driver med Realtek . Dette selskab skaber mange forskellige modeller , og installerer en model , der ikke er sluttet til computeren fungerer ikke korrekt . Find den Realtek lydkortet modelnummer ved at åbne skrivebordet og leder efter modelnummeret på lydkortet eller på bundkortet . Dokumentationen til computeren bør også give det korrekte Realtek modelnummer . Også at besøge computerproducentens hjemmeside og kigge efter støtte fra tilregne den computer mærke og model . På hjemmesiden bør opregne alle de drivere til rådighed, og mærke og model -numre til video-og lydkort .

Kunne Kort

Når den nyeste driver er installeret korrekt , men lyden er stadig tilgængelig , indikerer dette et svigtende lydkort . En mangel kort kan vise , at føreren er installeret korrekt , men det vil ikke fungere , selv efter højttalere og lyd ledninger kontrolleres . At kontrollere den svigtende kortet , test endnu et kort på pc'en . Hvis det nye kort fungerer korrekt , så er det Realtek integrerede kortet defekt eller ikke længere arbejder .


Previous:nothing Next:hvordan man kan fange produktion til en printer på en pc 

Kommentarer

Code:
change