Sådan foretages fejlfinding , når en printer forlader linjer på papiret

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-13

Printere er outputenheder til at tage oplysninger om computeren og skabe visuelle papirkopier , der kan transporteres og anvendes fysisk . Men , printere til tider bliver mangelfuld , og resultatet ender med at blive en kopi , der er sjuskede og dækket i linjer . Du kan ikke vende i en afløsningsopgave med linjer, der løber gennem dine sætninger , som om en kopi redaktør var sprunget på den fysiske kopi , før din lærer havde chancen til. Fejlfinding en printer er den eneste klare måde at fjerne den linje problem

Du skal bruge:
Spare blækpatroner .
Isopropylalkohol .
Klud .


1 .
Udfør en hoved rengøring ved at åbne din printer i " Enheder og printere . " Klik på start menuen , og derefter klikke på " Devices og printere "valgmulighed er placeret i nederste højre hjørne af startmenuen panelet . Højreklik på den printer , som giver dig problemer at opdrage printeregenskaberne .
2 .
Klik på " Fejlfinding " på pop op-menuen til at starte op Windows 7 automatisk fejlfinding . Det fejlfinding Programmet Guiden vil køre , og stille dig et par spørgsmål om dit problem . Komplet fejlfindingen , og derefter udskrive en anden side og tjekke det for at se, om nogen streger .
3 .
Tjek din opgave bar for alle trykkerier, software , der vil vise dig de blækniveauer . Kontroller indikatorerne på printeren samt at sørge for , at blækket er ikke ved at løbe tør . Hvis blækket er ved at løbe , skal du udskifte blækpatronerne baseret på brugerens manuelle der fulgte med printeren .
4 .
Rens printhovedet af patronen ved at fjerne blækpatronen og under en hjørne af kluden , og duppe det i alkohol . Kør klud over blækket depositum punkt findes i den nedre bunden region blækpatronen . Tillad patronen lufttørre før sætter den i igen ind i printeren .
5 .
Kontroller printeren for eventuelle papirstop , og køre en dyse check og rengøring af printeren . Printeren har menuknapper og funktioner , som du kan manuelt udføre en stor del af vedligeholdelse, der kræves for at holde den kørende på top-notch niveauer .


Previous:nothing Next:hvordan du fjerner tastaturet på en Toshiba L25 

Kommentarer

Code:
change