Sådan sætter du en cd til at starte automatisk , når du lægger det i en spillers

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-07

Compact discs gemme mange typer af data og medier , og bruge forskellige programmer på computeren til at starte op . En lyd -cd kan bruge en medieafspiller program , en cd , der indeholder datafiler kan bruge en cd-brænding nytte , og en software CD kunne starte uden et tredjepartsprogram program , fordi udvikleren programmerede disken til at køre uafhængigt af hinanden. En PC bruger kan have svært ved at huske og finde hvilke programmer håndterer en cd-type . Hvis du bruger Windows 7 , kan du programmere PC til automatisk at anbefale programmer og afspille cd'en i stedet .
1 .
Klik på " Start ". Skriv " Automatisk afspilning " i søgefeltet i bunden af menuen "Start" . Tryk på " Enter ".
2 .
Klik på en markering i feltet ud for " Brug Obduktioner for alle medier og enheder . "
3 .

Klik på " Gem ". Luk vinduet .
4 .
Indsæt cd'en . Hvis en pop-up boks viser beder dig om at vælge et program , skal du klikke på det ønskede program. Klik også på en markering i den boks, der nævner at " Altid " bruge programmet .

gode råd og advarsler


  • For specifikke cd-medier , såsom en " blank " vs " audio " disk , skal du ikke markere feltet for alle enheder . I stedet skal du rulle ned de forskellige CD muligheder i " Media " sektionen og foretage et valg fra drop -down menuer .


  • Previous:nothing Next:hvordan man skaber pc brugergrænseflader til indlejrede controllere     

    Kommentarer

    Code:
    change