asus 900 pc specs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-23

Asus lancerede sin Eee ( Let at lære , nemt at arbejde , Let at spille ) i 2007 med 700 -serien . I 2008 opgraderede det linje med 900 Eee PC model . Asus fokuserede 900 -serien på forbrugere , der rejser , arbejder på caféer og ønsker at have en overkommelig pris , kraftfuld , let og lille PC til rådighed for dem uden den nødvendige rygsmerter , at de større bærbare computere er kritiseret for . Den oprindelige Eee -serien laptops havde Asus 's version af Linux er installeret på dem, men de 900 modeller har mulighed for at Linux eller Windows XP .

CPU og Memory

Intel Celeron-M 353 900 MHz processor er mere end stærk nok til at køre denne maskine . Det er ikke beregnet til high- power computing , men i stedet for " frequent flyer " business mennesker i verden . Processoren har en single- core , 512 MB L2 cache og en 400 MHz front side bus . Det er også sport 1024 MB DDR2 667 MHz RAM . Ifølge Laptopmag , er dette nok til at drive slanket version af operativsystemet og flere åbne programmer .

Grafik og Screen

Asus 900 er ikke bygget til store skærmvisning , men med en Intel GMA 900 video kort , 8 . 9 tommer skærm og maksimal opløsning på 1024 x 600 , det er godt nok til at se film og se på fotos på natten flyvninger , lange busture eller mens du nyder en chai latte på din favorit caf¨¦ .

Størrelse og vægt

Den virkelige bonus i denne ultra-kompakte , letvægts PC er dens størrelse . De 900 PC er lille --- kun 8,9 inches i bredden og 6,5 inches lang med 1,4 inches høj --- og er nem at passe ind i en pung , rygsæk eller bære -on . Den vejer kun 2,2 u00A3 . med batteriet installeret og derfor ikke belaster ryggen eller benene, når man er nødt til at bære det over længere afstande .

Batteri

En 4- celle , 7,2 volt lithium-ion batteri er standard i alle out-of-box modeller , men du kan opgradere den til en bedre batteri til et ekstra gebyr . Notebook Review bedømt batteriet på ca 3,5 timer i løbet af deres tests

Fysisk interfaces

Det kommer med et overraskende antal af havne og konnektorer til sådan en lille maskine . tre USB 2,0 -porte , en SD card slot , mikrofon og hovedtelefonstik , VGA -stik og en Ethernet- adapter . Så mens bærbare , men også mulighed for enhver form for netværk eller video kommunikation . Det er også idræt en 1,3 mega-pixel webcam og en 802,11 b /g trådløs adapter , så alt hvad du behøver, er et hotspot for at få forbindelse til internettet .

Yderligere specifikationer

Harddisken er SSD ( solid-state drive ), Så du ikke behøver at bekymre dig om datatab , hvis du støder det ( selvom ikke slippe det af bordet ) . Det kun har 20 GB lagerkapacitet , men fokus i denne maskine er ikke opbevaring , men portabilitet og 12GB er nok til en 11- timer transatlantiske flyvning eller en weekend væk i Bermuda , hvor du brug for at få lavet noget arbejde , se en film , lytte til dine foretrukne MP3-filer , men ikke ønsker at slæbe rundt en større pc . Det har også en standard to-års garanti .


Previous:nothing Next:hvordan du fjerner HP Deskjet 5100 Series bakke 

Kommentarer

Code:
change