dell 120l batteri specifikationer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-14

Dell Latitude 120 l er en bærbar computer og tager en standard Dell batteri til sin magt . Batteriet er den samme slags som dem, designet til at passe Inspiron 1300, Inspiron B120 og Inspiron B130 bærbare computere . Dell tilbyder to standard design for batteriet , den ene med normale levetid og den anden med en forlænget levetid rækkevidde. Derudover kan tredjepartsleverandører tilbyder batterier med endnu mere levetidsforlængelser .

Fysiske Dimensioner og vægt

Batteriet til Dell Latitude 120 l foranstaltninger 205 . 36- by- 52,60 -by-20,90 mm ( millimeter ) . Det vejer ca 10,9 ounce for 6- celle batteri og ca 7,6 ounce for de mindre magtfulde 4- cellet batteri . Cellerne er individuelle batteripakker indbygget i batteriet sag, der gemmer anklagen-jo flere celler der er , jo mere strøm , de kan gemme . Der er seks pin holdninger til batteriet kontakt til at forbinde til den bærbare computer selv .

Særlige funktioner og opladning Medium

Den oprindelige Dell Latitude 120 l batterier feature " smart " batteri -teknologi . Dette er et særligt design , der gør det muligt batterier til at kommunikere med computeren for at fortælle brugeren om status for batteriet og hvor meget strøm der er tilbage på det . Den oprindelige Dell -batterier er baseret på Lithium- ion -teknologi , som giver mulighed for mange genoplade cycles. The 4- celle version af Dell Latitude 120 l batteri giver 29- watt time , mens 6-cellet version tilbyder 56 watt timer . En watt time er en måling af , hvor meget strøm et batteri kan levere i en time . En 29- watt timers batteri for eksempel vil give 29 watt i en time eller 14 . 5 watt i to timer og så videre . Batterierne er alle baseret på 11. 1V af magt .


Previous:nothing Next:hvordan man kan opgradere en ibm ThinkCentre 

Kommentarer

Code:
change