forskellen mellem TransFlash & micro sd

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-26

TransFlash og microSD -kort er de samme kort ved et andet navn . Kortene og slots er alle kompatible . MicroSD-kortet er på størrelse og bredden af en fingernegl , hvilket gør den perfekt til ekspanderbare medier i små enheder

Rebranding

SD Association-. en organisation startet af Panasonic , SanDisk og Toshiba for at fremme SD-kort som branchens standard for flash -hukommelse-meddelte den officielle navneændring fra TransFlash til microSD den 13. juli 2005. Dette lancerede standardisering af microSD -kort i mobile enheder . Nu er de fleste mobiltelefoner bruge microSD til deres udvidelig hukommelse.

Producenter

Der var ingen tekniske ændringer mellem de to kort . Producenter, som støttede TransFlash var i stand til at bruge microSD- mærket på deres produkter uden at forårsage nogen problemer med kompatibilitet . Kunder, der allerede anvendes TransFlash var upåvirket .

brug

Når TransFlash ramte markedet i 2004 , blev det hovedsagelig brugt i mobiltelefoner . Fra oktober 2010, mens microSD er hukommelseskortet bruges i mange mobiltelefoner , det giver også udvidet hukommelse til MP3 -afspillere , GPS -enheder , kameraer og andre mobile enheder .


Previous:nothing Next:HP Pavilion 3500 slimline computer specs 

Kommentarer

Code:
change