hvad dell laptops arbejde med en docking station ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-22

En dockingstation gør det muligt for en bærbar computer , der skal anvendes som en stationær computer , når det er på dit skrivebord . Dockingstationer kaldes portreplikatorer , fordi de udvider antallet af havne, til rådighed for en bærbar computer . Printere , skærme , backup harddiske , mus , højttalere og andre enheder forbindelse til den bærbare computer via ekstra porte . Docking -stationer er mest nyttige for laptops med begrænsede porte . Alle Dell laptops med en USB -port arbejde med universel USB portreplikatorer . Nogle Dell laptops også oprette forbindelse til docking -stationer er designet specielt til dem .

Latitude E-serien

Dells Latitude E-serien bærbare computere har business-venlige funktioner som en Trusted Platform Model sikkerhed chip og en tidsbesparende smart card læser . Dell hævder en batterilevetid på 19 timer . En baggrundsbelyst tastatur hjælper dig med at skrive i svagt lys situationer . Dells to e-serier docking -stationer , E-Port og E-Port Plus , har deres egen interne strømforsyning og tilsæt fem højhastigheds-USB -porte , og også eSATA , grafik og netværksporte . Første Mobile Technologies gør også en docking station til E-serien .

Latitude XT2 XFR

Latitude XT2 XFR er en hærdet version af Dells tablet PC. Det kommer ud af boksen er klar til at modstå stød, tabes støv , vand og temperaturer fra -10 til +140 grader Fahrenheit . En gigabyte RAM opgraderes til 5GB og en chok- monteret 160GB harddisk er standard. You kan styre maskinen direkte på sin skærm med en pen eller med dens tastatur . Dell markeder XT2 XFR til politiet , brandvæsenet og forsyningsvirksomhed til brug i lastbiler og biler med køretøjets docking stationer.

Precision M-serien

Dells Precision M-serien mobile arbejdsstationer er magt performance maskiner baseret på Intels high -end Core i7 processorer . Den 8,6-pund arbejdsstationer understøtter hyper-threading , bruger op til 16 GB RAM og leveres med fuld størrelse tastatur , 17- tommer LCD- skærme og 1GB Nvidia grafikkort . E-Port og E-Port Plus er Dells foretrukne portreplikatorer til M-serien .


Previous:nothing Next:hvordan man åbner en port på SonicWALL 

Kommentarer

Code:
change