hvad er OPI udskrivning ?

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-21

OPI er en forkortelse for Open Prepress Interface . Et OPI printsystem anvender en server på et netværk for at gemme billeder . Denne metode til udskrivning reducerer mængden af hukommelse, det tager at lægge dokumenter ud med billeder i høj opløsning

OPI udskrivningsfunktioner

Når du bruger en OPI -system , en lav opløsning og en høj opløsning version af hvert billede er gemt i separate mapper på en server . Under etableringen af et dokument , er de billeder med lav opløsning , der anvendes som pladsholdere . Den OPI systemet automatisk udskriver billeder med høj opløsning fra serveren i stedet for den lavere kvalitet version.

Fordele

Brug af billeder med lav opløsning for pre -press design og korrektur krymper den påkrævede hukommelse til at redigere dokumentet . Billeder i høj opløsning kan redigeres til udskrivning på samme tid dokumentlayoutet er ved at blive færdiggjort , hvilket reducerer forberedelsestid .

Image Overvejelser

Billeder i høj opløsning skal redigeres ud fra dokumentet layout . Billeder med lav opløsning , der anvendes i konstruktionen , vil ikke blive trykt og bør ikke redigeres under udskrivning forberedelse . Navnene på de to billedfiler skal være identiske for at systemet fungerer korrekt.


Previous:nothing Next:hvordan du konfigurerer razziaer 

Kommentarer

Code:
change