hvordan du får vist din bærbare computer på tv ved hjælp af video ud

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-12

Tilslutning af en bærbar computer til et tv er blevet meget mere efterspurgte med populariteten af online streaming tjenester som Netflix og Hulu . Nyere fjernsyn tilbyder rigelig input til støtte for tilslutning af en bærbar computer til sættet. Ved at forbinde din bærbare computer til dit tv kan du nyde online medier på en stor skærm i stedet for din bærbare 's lille display

Du skal bruge: .
Video kabel , enten S-Video , VGA , DVI eller HDMI


1 .
Strøm ned din bærbare computer og slukke tv'et .
2 .
Tilslut din video -kablet til video out port på din bærbare computer . Tilslut den anden ende af kablet til indgangen på dit TV .
3 .
Tænd TV'et , og skift til video input til , hvor du har tilsluttet din bærbare computer . For eksempel er hvis du har brugt et VGA -kabel til at forbinde din bærbare computer , skal du bruge TV-fjernbetjeningen for at ændre input til enten " VGA " eller " RGB ", afhængigt af dit fjernsyn .
4 .

Tænd din bærbare computer og give det fuldt ud boot . Dit operativsystem vil automatisk genkende tv som en ekstra skærm og vise din bærbare computer skærmen på den . Hvis det ikke , åbner skærmen egenskaber menuen og vælge dit TV som den primære skærm .

gode råd og advarsler


  • HDMI kabler tilbyder den højeste opløsning og også bære lyd , således at kablet bør være din top valg , hvis tilgængeligt.


  • Previous:nothing Next:inspiron 1100 ram specs     

    Kommentarer

    Code:
    change