hvordan du fjerner en mac Quicksilver sidepanel

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-17

Power Mac G4 Quicksilver er en temmelig enestående leder skrivebordet . Tårnet har en one-of-a-kind låsen på den side , der gør for hurtig og nem adgang til computerens kabinet . Derfra kan du reparere , udskifte eller ændre computerens hardware -komponenter . Mange computer brugere er bange for at tage ud af deres maskiner af frygt for at røre noget , de bør ikke eller sætte en skrue tilbage på det forkerte sted . Selv om sidepanelet på G4 Quicksilver kan se skræmmende , er det faktisk designet til let at fjerne .
1 .
Sluk for computeren , så vent fem til 10 minutter .
2 .
Tag alle kabler fra bagsiden af computeren , undtagen for el- ledningen .
3 .
Rør ved metallet PCI dækker med din finger. På bagsiden af computeren , er der fire PCI -kort slots med bart metal plader , der dækker dem . Berøring en af de plader med fingeren , vil opfylde alle statisk beregning , der kan beskadige dele af din computer .
4 .
Tag netledningen ud af computeren .
5 .
Løft låsen på højre side panel op, og derefter langsomt trække fremad . Sænk forsigtigt panelet ned til en flad overflade .

gode råd og advarsler


 • altid aflade statisk beregning , før du rører nogen af komponenterne inde i computeren .
 • Hvis låsen er låst , se på sikkerhedslåsen havnen og aflåseligt låg låsen på bagsiden af computeren . Hvis de er låst , låse dem .


 • Previous:nothing Next:OQO model 1 specs   

  Kommentarer

  Code:
  change