hvordan du fjerner foden fra en 24- tommer iMac

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-12

Den 24- tommer iMac leveres med en indbygget i standby . Du kan fjerne denne stå og tilføje en VESA Mount Adapter til at bruge iMac med VESA-kompatible mounts . VESA-kompatible mounts er branchens standard monteringer til elektronik udstyr såsom HDTV og computerskærme . VESA Mount Adapter Kit indeholder de værktøjer, du har brug for at fjerne foden fra en 24- tommer iMac

Du skal bruge: .
VESA Mount Adapter Kit
Blød klud eller håndklæde .
TORX værktøj .


1 .
Sluk for computeren og tag alle ledninger og kabler .
2 .
Flyt computeren til en flad arbejdsflade . Placer iMac , så du står på bagsiden af computeren . Hold soklen med den ene hånd og skub forsigtigt på toppen af iMac , så skærmen roterer ned så langt som det kan gå .
3 .
Indsæt adgangskort fra Adapter Kit i rummet over foden . Det vil gå ind på en opadgående vinkel for omkring ¾ af en tomme for at frigøre låsen . Hvis det adgangskort går yderligere ind, skal du prøve igen .
4 .
Skub den øverste del af iMac frem, så skærmen roterer ned endnu 10 grader . Stop når du ser lederne af otte skruer og stå låses på plads . Først efter standen låses holdning bør du holde computeren ved siderne og omhyggeligt lægge den ned med skærmen hvilende på den bløde klud eller håndklæde . Tillad bunden af foden hænge ud over kanten af bordpladen .
5 .
Sæt TORX værktøjet til et af de skruehovederne dig åbenbaret på bagsiden af iMac . Drej værktøjet mod uret , indtil skruen kommer ud . Gentag med de resterende skruer .
6 .
Løft stå op fra bagsiden af computeren for at fjerne det .


Previous:nothing Next:hvordan du får vist din bærbare computer på tv ved hjælp af video ud 

Kommentarer

Code:
change