hvordan du fjerner hl 2040 toner

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-20

Uanset om du bruger din Brother HL 2040 hver dag eller bare sporadisk , i sidste ende skal du udskifte tonerpatronen . Udskiftning af toner er en del af løbende vedligeholdelse , og vide, hvornår patronen skal skiftes vil hjælpe dig med at undgå spild af papir og spildtid . Når bogstaverne på dine udskrifter begynder at falme , er det tid til at fjerne den gamle tonerpatron ud af HL 2040 printeren og erstatte det med en ny

Du skal bruge: .
Tonerpatron


1 .
Løft håndtaget på toppen af HL 2040 printer og træk den mod dig selv. Åbn tonerkassetten dække , og find den brugte tonerpatron .
2 .
Træk HL 2040 tonerpatronen ud af printeren ved at tage fat i håndtaget og trække den lige mod dig selv . Sæt den brugte patron til side til genanvendelse .
3 .
Tag den nye HL 2040 patron fra boksen og indsæt den i printeren . Luk tonerpatronen cover og sende en testside til printeren .
4 .
Anbring den brugte tonerpatron i kassen og tape det fast. Brug forudbetalte adresseetiket , der fulgte med den nye tonerkassette for at sende den gamle tilbage til genbrug .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer en dell ressource cd 

Kommentarer

Code:
change