hvordan du foretager fejlfinding vista , der ikke vil udskrive

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-09

Når du bruger en printer på dit Windows Vista -system, bør du sjældent løber ind i problemer . Men nogle gange kan du køre ind i printeren, problemer, som du har brug for at foretage fejlfinding . De problemer kan variere , men typisk skyldes en programmering emne . Uanset hvad problemet er , kan du rette det med et par performance kontrol

Du skal bruge: .
Printer driver installations-cd'en


1
Placer printeren . driver installations-cd i det optiske drev . Følg anvisningerne i installationsguiden til helt at installere printerdriveren på systemet . Hvis driveren ikke ligger på din computer , kan Windows Vista ikke er i stand til at opdage den tilsluttede printer.
to .
Dobbeltklik på printerikonet i nederste , højre hjørne af skrivebordet . Et vindue belastninger med alle de aktuelle udskriftsindstillinger anmodninger . Du kan have et print anmodning om, at printeren ikke er i stand til at finde foran din nuværende print anmodning . Indtil du kan løse dette problem , vil printeren ikke udskrive noget . Vælg print anmode om, at der ikke udskrives , og klik " Fjern ". Når du har rettet fejlen , vil printeren begynder at udskrive .
3 .
Klik på " Start ", " Control Panel "og vælg " Printer "valgmulighed . Højreklik på den printer, du vil bruge , og vælge "Indstil som standard . " Hvis du ikke indstiller den printer , du vil bruge som standard , er anmodningen automatisk kommer til at gå til standardprinteren .
4 .
Åbn det dokument, du ønsker at udskrive , skal du vælge " File , " "Udskriv ", og på den printer , du vil bruge fra printeren pull -down menu .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer en Antec 9900 PCI-E kortholder 

Kommentarer

Code:
change