hvordan du indtaster den rigtige pil på en ti82

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-28

Texas Instruments TI -82 programmerbare lommeregner er meget brugt i gymnasiet og universitetet naturvidenskab og matematik kurser for sin store lagringskapacitet . Komplekse beregninger kan få deres resultater gemt på regnemaskine til senere brug med " Sto > " tasten , som også er kendt i lægmand vilkår som de "rigtige pil " -tasten. Brug af " Sto > " tasten for at indtaste værdier kan gemme vigtige data , og kan spare dig frustration for at skulle gentage de samme beregninger og starter helt fra bunden
1 .
Indtast et beløb på lommeregnerens tastatur . For eksempel skal du trykke på "1 " og " 4 " nøgler til 14 vises på lommeregnerens skærm .
2 .
Tryk på " Sto > " knappen , lige over " On " -knappen.
3 .
Tryk på " Alpha "-tasten øverst på tastaturet .
4 .
Tryk på tasten med det bogstav ovenstående det og til højre for den værdi, der skal lagres og tryk derefter på "Enter " -tasten. For eksempel har "1 " tasten et "Y" over det . Ved at trykke på "1 " tasten betyder , at beløbet på 14 er lagret i variablen " y. "
5 .
Tryk "2nd "-tasten øverst på tastaturet , og tryk derefter på " Sto > " tasten og derefter trykke på tasten med det bogstav ovenover hvor du har gemt værdi til at huske den værdi på skærmen .

gode råd og advarsler


  • Skriv ned, hvad den lagrede værdi repræsenterer og om, hvilke det er lagret til at afbøde unødvendige forvirring .


  • Previous:nothing Next:gateway laptop bundkort fejlfinding     

    Kommentarer

    Code:
    change