hvordan du udskifter HDS med kompatible HDS til mac bog proffer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-02

Apple -produkter er normalt ikke kendt for deres opgradere , men en af de ting, du kan opgradere i en MacBook Pro er harddisken . Du kan erstatte din nuværende harddisk med en større kapacitet drev eller en hurtigere en , der kører på 7200 rpm i stedet for 5400 rpm . MacBook Pro 's harddisk kan udskiftes med enhver 2,5 tommers harddisk , som har en seriel ATA ( SATA ) -stik

Du skal bruge: .
torx skruetrækker
. Stjerneskruetrækker.


1 .
Luk computeren ned , og afmonter alle kabler , der er tilsluttet . Hvis du har brugt computeren i et stykke tid og det er stadig varm , vent et par minutter for at køle ned .
2 .
Vend computeren om og fjern de 10 torx skruer på bunden . Hold styr på hvor hver skrue kom fra så skruerne variere og størrelse og skal udskiftes i deres oprindelige placering .
3 .
Fjern bunden låget og røre ved en metaloverflade inde i computeren for at aflade statisk elektricitet . Harddisken er placeret ved siden af batteriet .
4 .
Fjern de to Phillips skruer, der holder beslaget til harddisken .
5 .
Træk i træk fane på harddisken til forsigtigt at løfte det ud af stedet.
6 .
Træk forsigtigt stikket på højre side af harddisken for at koble det fra computeren .
7 .
Fjern de fire monteringsskruer fra harddisken og placere dem på din nye harddisk .

8 .
Slut nye harddisk til SATA stik og erstatte det i harddiskpladsen. Sæt bunddækslet på igen og alle skruer for at fuldføre processen .


Previous:nothing Next:HP OmniBook 900 specifikationer 

Kommentarer

Code:
change