hvordan man beskytter kortene fra RFID -scanning

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-07

" RFID "står for radio-frequency identification . En RFID- tag er en mikrochip , der gemmer oplysninger , der kan læses på afstand af en særlig enhed kaldet en læser eller interrogator . RFID- tags er nu fundet i nogle pas , kørekort , medarbejderen og universitetet ID-kort , og endda nogle kreditkort . RFID- tags i nogle af disse kort kan læses fra op til 30 meter væk , og muligheden for identitetstyveri bekymringer nogle RFID -kort luftfartsselskaber. Lykkeligvis , da metal effektivt blokerer radiobølger , er det nemt at eftermontere en tegnebog til at beskytte kortene fra RFID scanning .

Du skal bruge:
Aluminium folie
. Tegnebog stor nok til at gemme alle dine RFID kort .
Heavy karton .
Saks.
Gaffatape eller emballage tape ( ekstraudstyr) .
Kreditkort eller lignende størrelse kort .
Kuglepen eller blyant .


1 .
Brug en kuglepen eller blyant til at spore det kreditkort på karton , derefter skåret ud "dummy kort " med en saks . Gentag dette trin for at oprette en ny dummy -kort .
2 .
Pak hver dummy -kort i aluminiumsfolie . For at gøre kortet let at glide ind i tegnebogen , og at hjælpe med at holde folien på plads , kan du eventuelt wrap gaffatape eller emballage tape rundt folien dummy kort .
3 .
Åbn tegnebogen , og undersøge, hvordan det kan klappes op . Identificere kortholderen nærmeste den ene side af foldede tegnebog og indsætte et af de folie- indpakkede dummy -kort . Gør det samme med de andre dummy -kort til den anden side af tegnebogen .
4 .
Beskyt kort i en tegnebog , der åbner i flere etaper ved at tilføje mere strategisk placeret folie-indpakkede dummy -kort .

gode råd og advarsler


 • Der er en lille chance for , at radiobølger fra en uautoriseret RFID -læser vil være i stand til at trænge ind i tegnebogen kant -on , især hvis din tegnebogen er " fedt " med masser af kort . For yderligere beskyttelse , stak alle RFID -kort i din pung ved siden af hinanden . RFID- tags vil forstyrre hinanden og reducere læsbarhed . Denne teknik kan ikke gøre tags helt ulæselig , dog . ( I modsætning til artikler med magnetisk kodning , vil RFID-tags ikke skade hinanden , hvis de placeres side om side . )
 • Hvis du har en RFID- kort i din tegnebog , som du gerne vil beholde læses uden at blive fjernet , såsom et id badge , der giver adgang med nøglekort , placere det lige uden for et dummy -kort .
 • Hvis du holder en RFID nøglekort badge på en lanyard eller klip , beskytter den, når du forlader din skole eller arbejdsplads ved at gemme det i din RFID-bevis tegnebogen .


 • Previous:nothing Next:Sådan sætter du en cd til at starte automatisk , når du lægger det i en spillers   

  Kommentarer

  Code:
  change