hvordan man får og downloade programmer til at gøre flash -kort arbejde på en Dell Inspiron 1721 bærbar

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-11

En flash -kort fungerer ligesom en USB- flash- drev. Data er gemt på samme måde , selv om flash-kort bruges til digitale kameraer , mens en USB- flashdrev tilsluttes en USB- port på computeren . For at kunne bruge en flash kort på en Dell Inspirion 1721 bærbare computer , behøver du ikke at hente nogen specielle programmer , du skal bare installere driveren forsynet med en flash kortlæser

Du skal bruge:
Flash . kortlæser .
Driver installations-cd'en .


1 .
Slut flash-kort læseren til en USB- port på Dell Inspirion 1721 . Et USB- kabel løber ud på bagsiden af kortet , som igen sættes i edb-systemet .
2 .
Indsæt driver installations-cd'en . Du skal installere driveren til kortlæseren , ellers computeren ikke er i stand til at opdage kortlæseren . Øjeblik føreren installationsguiden belastninger på skærmen .
3 .
Accepter slutbrugeren aftale , så følg anvisningerne i installationsguiden til helt at installere driveren på computeren . Genstart computeren og du er klar til at begynde at bruge flash-kort læser .
4 .
Skub flash -kortet ind i flash-kort læser . Vent et øjeblik , og computeren hedder der har opdaget en ny , flytbar enhed .
5 .
Klik på "Start ", " ( My ) Computer " og derefter dobbeltklikke på den flytbare enhedsikonet . Et vindue belastninger med alle de data, der lagres på flash -kortet . Du er nu i stand til at importere data fra kortet til din Dell Inspirion 1721 laptop , eller uploade oplysninger til flash-kort fra din computer system .


Previous:nothing Next:hvordan man kan tilslutte en parallel LCD display 

Kommentarer

Code:
change