hvordan man kan bruge 2 skærme samtidigt

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-28

Business og hjem applikationer kan ofte drage fordel af mere udstillingsplads. En almindelig måde at tilføje plads til en skærm , er at tilføje en monitor . Hvis du konfigurerer to skærme til at fungere som en plads på skrivebordet , kaldes det at udvide skrivebordet . Selvom flere skærme også kan konfigureres til at kopiere det samme billede på begge skærme , nogle computere skal en opgraderet skærmkort til at bruge to skærme

Du skal bruge: .
to skærme kan skærmkort

.

Fysisk opsætning


1 .
Installer et grafikkort med to skærme udgange , hvis din computer ikke allerede er udstyret med en dobbelt skærm kompatibelt grafikkort . Kortet vil blot stikket i en åben ekspansion slot eller erstatte et nuværende skærmkort allerede installeret i en ekspansion slot .
2 .
Slut begge skærme til din computers skærmkort . Brug VGA-eller DVI -kabler , afhængigt af output-porte på dit videokort .
3 .
Placer skærme som ønsket . Hvis du ønsker at bruge to skærme til at udvide skrivebordet , skal du placere skærme direkte side -by- side .

Konfigurer


1 .
Åbn Kontrolpanel .

2 .
Åbn " Display Settings " menuen .
3 .
Vælg " Identificer Skærme " eller "Find Skærme ", hvis du ikke kan se to overvåger ikoner på skærmen .
4 .

Konfigurer skærme ved at vælge flere skærme konfiguration . Valg vil omfatte spejling i displayet på flere skærme eller udvide skærmen på tværs af flere skærme .


Previous:nothing Next:hvordan du henter et spil til en disk 

Kommentarer

Code:
change