hvordan man kan bytte en Eee PC 1000 wi - fi kort med kompatible æble brand kort

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-09

Indsætte en Wi -Fi- kortet i en udvidelse kortstikket på din EEE PC 1000 laptop giver adgang til et udvidet trådløse signal . Hvis du har fundet en Apple-baseret Wi-Fi-kort , der giver en udvidet trådløst signal , kan du bruge det . . . så længe den hardware hedder det støtter pc'er

Du skal bruge: . .
Wireless -kortets User 's Manual


1
Tjek manualen eller produktets emballage af Apple trådløse kort for at se , om det er PC -kompatibel. Hvis det ikke er , er du ikke i stand til at bruge det trådløse kort på EEE PC laptop .
2 .
Skub den nuværende Wi -Fi- kort i retning af ekspansion kortstikket . Dette låser kortet . Skub kortet ud af kortstikket , så læg den på et sikkert sted .
3 .
Skub Apple-baserede trådløse kort i det åbne kortstikket . Skub den helt at låse i kortet .
4 .
Åbn Internet browser og navigere til kortets fremstilling hjemmeside . Vælg " Support "og derefter vælge den hardware kort, du bruger . Dette viser alle de tilgængelige downloads til kortet . Vælg den driver download til at hente oplysninger til edb-systemet .
5 .
Dobbeltklik på den downloadede fil for at indlæse installationsguiden . Følg anvisningerne i installationsguiden for at installere driveren på systemet .
6 .
Genstart computeren og du er klar til at bruge Wi-Fi -kortet på EEE PC laptop .


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter en notesbog grafikkort 

Kommentarer

Code:
change