hvordan man kan fange produktion til en printer på en pc

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-10

De objekter og billeder , som folk ser i digital form på en computerskærm , kan ikke præcist afspejler udseendet af disse ting på papir . Et maskinskriver kunne indstille margener for bred i et dokument eller en grafiker kan lave et billede med dårlig opløsning . Brugere kan spilde værdifuld papir og blæk ressourcer , hvis de gentagne gange skal udskrive testsider . Hvis du har Windows 7 , kan du bruge en oprindelige program til at fange en udskrift at vurdere, hvordan det vil se
1 .
Åbn det dokument, der skal tages. Klik på " Udskriv " i det program, der udviser det dokument , mulighed for at udskrive, vises under menuen "Filer"
2
Klik på ikonet for " Microsoft XPS Document Writer " . i " Udskriv " dialogboksen .
3 .
Klik på " Preferences ". Vælg " XPS Dokumenter " fanen . Klik på et flueben ud for " Åbn automatisk XPS dokumenter ved hjælp af XPS Viewer . " Klik på " OK ".
4 .
Klik på " Udskriv "-knappen . Navngiv filen og finde et sted at gemme filen på harddisken . Klik på " Gem ".
5 .
Dobbeltklik på den gemte " . XPS " fil fra harddisken for at se resultaterne af at indfange printerens output.

Tips og advarsler


 • " Microsoft XPS Document Writer " vises automatisk i " Udskriv " dialogboksen for Windows Vista og Windows 7 ( Se henvisning 3) .
 • For Windows XP Service Pack 2 og Windows Server 2003 og højere , skal du få XPS software fra Microsoft's hjemmeside . Brug linket i afsnittet Ressourcer til at gå den rigtige webside for at hente filen .


 • Previous:nothing Next:hvordan man programmerer funktionstasterne på dell inspiron   

  Kommentarer

  Code:
  change