hvordan man kan foretage fejlfinding af et Deskjet 6620 med blækket lys på

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-17

Hewlett-Packards Deskjet 6620 er en business- klasse , der er netbaseret , inkjet printere . Del af fejlrapportering indeholder printerpatron status lys. De er de to lys under annullering af print -knappen på kontrolpanelet . Problemer med blækbeholder er generelt relateret til tomme patroner . Du kan rette disse slags spørgsmål ved at følge nogle fejlfindingstrin

Du skal bruge: .
erstatning blækpatroner


1
Se på de to lys nedenfor . Den annullering af print -knappen på kontrolpanelet . Hvis den ene af lys er tændt , og solid , blækket er lav .
2 .
afgøre, hvilken af de to blækpatroner er lav og skal udskiftes . Den venstre lys repræsenterer status for de trefarvede blækpatron . Det rette lys repræsenterer blækpatronen er indsat i højre side af trykning vuggen .
3 .
Hvis venstre lyser , skal du udskifte den trefarvede blækpatron ved at løfte blækpatronen låsen til åben stilling og skubbe blækpatronen ud af holderen . Fjern den lyserøde tape fra den nye patron og indsætte det i holderen , og tryk derefter ned på blækpatronen , indtil den klikker på plads.
4 .
Se på blækpatron i højre side af blækpatronholderen hvis det rette lys er solid , og ser til at identificere etiketter , der vil beskrive det som den sorte blækpatron , fotoblækpatronen eller den grå fotoblækpatronen . Udskift patronen ved at løfte blækpatronen låsen til åben stilling og skubbe blækpatronen ud af holderen . Fjern den lyserøde tape fra den nye patron og indsætte det i holderen , og tryk derefter ned på blækpatronen , indtil den klikker på plads.
5 .
Lad printeren til automatisk at udskrive en kalibrering side . Blækket lys på Deskjet 6620 vil slukke .


Previous:nothing Next:RS232 til USB konvertering 

Kommentarer

Code:
change