hvordan man kan justere farverne i en laserprinter

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-15

Laserprintere er en populær type printer . De hurtigt producere høj kvalitet trykt tekst . En laserstråle direkte scanninger printerens fotoreceptor , der producerer en udskrevet side . Dog vil lejlighedsvis printere udvikle performance problemer såsom dårlig tilpasning . For fejljusteret eller forvrænget tekst, kan du manuelt udføre en simpel tilpasning procedure på din computer for at løse problemet . Denne procedure er en rutinemæssig test , der både afgør , om din printer har en skævhed spørgsmål og løser eventuelle tilpasning problemer, det kan have .
1
Navigér til den printerikonet i systembakken i nederste højre hjørne af skrivebordet , og. venstre -klik på printer -ikonet . Venstre -klik på " Toolbox "-fanen øverst på skærmen .
2 .
Venstre-klik på " Status " option på venstre side af vinduet . Rul gennem menupunkterne , og venstre-klik på " Udskriv Info sider " overskrift .
3 .
Venstre -klik på den blå " Print " knappen , som er placeret til højre for "Konfiguration side " . Afgøre, om " L " -formet barer er overlappende , eller hvis farverne er blande sammen , ved at undersøge den side , efter at den er udskrevet .
4 .
Retur til " Toolbar " fanebladet øverst på skærmen, hvis barer er overlappende . I " Toolbar " menuen , vil der være en liste over farvelaserprinter modelnumre øverst til venstre side af vinduet . Venstre -klik på modelnummeret , der matcher din printer . I det vindue der popper op når du har klikket på dit modelnummer , venstre-klik på " Device Settings " placeret øverst i venstre side .
5 .
Venstre-klik på " Udskriftskvalitet " fanen , derefter til venstre-klik på " Kalibrer " knappen på højre side af vinduet . Venstre -klik på " OK " i det nye vindue , der vises , og vent et øjeblik for tilpasningen kalibreringsprocessen at fuldføre .
6 .
Print et nyt dokument for at teste tilpasningen procedure.

gode råd og advarsler


  • at finde modelnummeret på din laserprinter , vend din printer på hovedet, og placer den bottom-up ; modelnummeret vil blive indrykket tydelig på overfladen .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan opretholde computerens hukommelse     

    Kommentarer

    Code:
    change