hvordan man kan kopiere en lakemaster pro datakort på et SD-kort

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-08

En LakeMaster Pro datakort er et SD -kort fyldt med kort over søer og andre vandområder i bestemte områder ( som i stater eller regioner ) . Kortet er senere brugt i en båd GPS til at give dig præcise instruktioner omkring vandet . Men fordi LakeMaster Pro datakort er intet mere end en standard SD- kort , kan du sikkerhedskopiere oplysningerne på et andet kort

Du skal bruge: .
SD kortlæser


1 .
Tilslut USB- kablet der løber fra SD kortlæser til en USB- port på computeren .
2 .
Skub LakeMaster Pro datakortet i kortlæseren . Øjeblik , vil computeren angive, at det har opdaget en ny , flytbar enhed .
3 .
Klik på " Start " og derefter klikke på " ( My ) Computer " og derefter dobbeltklikke på den flytbare-enhedens ikon . Et vindue belastninger med alle de LakeMaster Pro datakort kort . Klik-og-træk kortene over fra det åbne vindue på skrivebordet . Dette kopierer oplysningerne til computeren .
4 .
Luk ud af det åbne vindue , og derefter højreklikke på flytbar enhed ikonet og vælge " Skub ud. " Når ikonet forsvinder , skal du fjerne LakeMaster Pro datakortet fra SD kortlæser og indsætte den nye SD -kortet i kortlæseren. Vent til den nye flytbare enhedsikonet at indlæse .
5 .

Dobbeltklik på dette ikon , træk derefter kopierede filer fra skrivebordet til det åbne vindue . Derved kopieres de LakeMaster Pro data-kortoplysninger i den nye SD- kort .


Previous:nothing Next:hvad er en b -drev ? 

Kommentarer

Code:
change