hvordan man kan opgradere en ibm ThinkCentre

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-13

IBM gør to forskellige former for computere , ThinkPad og ThinkCentre . ThinkPad er en bærbar computer og ThinkCentre er en stationær computer . Begge disse computere bruger hukommelsesmoduler til at køre programmer og betjene . Opgradering af hukommelsen er en god måde at få din computer, der kører hurtigere . Desværre erstatte hukommelse på en ThinkCentre er lidt mere involveret , end det er på den bærbare , fordi du har brug for at få adgang til indre af computeren tårnet

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
DIMM -hukommelse modul.


1 .
Sluk for din ThinkCentre og tag alle kabler fra bagsiden af computeren tårnet . Anbring computeren tårnet på en solid arbejde overflade og drej den rundt, så bagsiden vender mod dig .
2 .
Find de to skruer på højre side af bagsiden af tårnet , og fjern dem . Disse skruer holder sidepanelet på plads .
3 .
Skub sidepanelet tilbage mod dig mulighed for at fjerne det fra tårnet . Sæt panelet til side .
4 .
Find den grønne bundkortet på bagsiden af computeren tårnet . Der er to DIMM -hukommelse stik med to rektangulære DIMM- hukommelsesmoduler er forbundet med.
5 .
Find plastik låsene i begge ender af et af modulerne og trække dem udad for at frigøre modulet . Fjern den og gentag processen med de resterende modulet .
6 .
Fit en ny DIMM modul i en af kontakterne , og tryk den ned, indtil låsene snap på plads . Gentag processen med den anden modul . Derefter erstatter sidepanelet og skruer .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer lexmark Z600 printer 

Kommentarer

Code:
change