hvordan man kan opretholde computerens hukommelse

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-15

Computerhukommelse er i konstant brug , når computeren er i brug . Der findes forskellige typer af memory brudt ind i permanente eller midlertidige lagerenheder . Computeren vil falde , efterhånden som flere hukommelse er brugt op og spredes ud. Der er processer, der kan genvinde hukommelse, der er gået tabt i dybet af computeren
1
Opdater computer . operationer konstant . Dette vil nulstille programmer blive opereret for deres tomgang processer og stoppe brugen af unødvendige hukommelse .
2 .
Limit start-up -programmer til kun, hvad der er nødvendigt . Jo flere programmer , der i første omgang at køre ved opstart adskiller hukommelse og forsinker computeren ned .
3 .
Genstart computeren. Dette er den nemmeste måde at opretholde hukommelse på sin fulde funktion . Som en computer driver og flere programmer er åbne , anvendes og lukkes, vil hukommelsen blive spredt ud over disse operationer og vil være i stand til at vende tilbage til kernen hukommelsen . En frisk genstart vil omfordele den hukommelse , der blev spredt ud tilbage til kernen .
4 .
Slet alle filer og programmer , som ikke benyttes , og kun optage plads . Slet alle omstrejfende filer på skrivebordet. Åbn tilføj /fjern programmer indstilling i kontrolpanelet og slette alle programmer, der ikke anvendes . Slet alle e-mails , der ikke behøver at blive frelst , og altid holde papirkurven tom .
5 .
Udfør defragmentering programmet mindst en gang om ugen . Efterhånden som flere filer og programmer er åbne , er data spredt ud over mange steder i computerens lagerenheder . Pieces bliver delt , og når operationen er anmodet om en anden gang stykker, som var spredt , skal anses for at fortsætte . Hvis computeren ikke kan finde sektioner , at det behov, vil det stoppe og vente , indtil det finder dem . Dette lægger en dæmper på computeren drastisk . Defragmenteringen Programmet vil kombinere filerne sammen igen som de var i første omgang og spare tid og plads på disken i løbet af den næste operation .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer på en tast på en macbook tastatur 

Kommentarer

Code:
change