hvordan man kan optimere en eee pc

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-19

ASUS Eee PC er en netbook laptop til formål at give brugerne maksimal bærbarhed . Med de fleste modeller med en vægt på mindre end 3 pounds , forsøg Eee PC laptops til at give et absolut minimum systemet muligheder for basis- computing og Internet-browsing opgaver . Eee PC laptops kommer læsset med Windows XP . De har ofte har solid state- harddiske med lav lagerkapacitet, og de små Intel Atom -processor for at mindske det fysiske rum , som er nødvendige for at konstruere enheden . Mens hardware- komponenter giver nok saft til web browsing og let tekstbehandling , er Eee PC lidt hæmmet af storskrald Windows XP processer, sinke computeren . Der er en række tweaks du kan gøre for at Eee PC til at optimere ydeevnen

Optimer Windows


1 .
Højreklik på " Denne computer "og vælg " Egenskaber ".
2 .
Vælg fanen "Avanceret" og klik derefter på " Indstillinger " i " Performance " sektionen .
3 .
Klik på " Juster til den bedste præstation " , og vælg derefter fanen "Avanceret" . Dette vil deaktivere avancerede grafiske elementer i styresystemet , at affald computerkraft .
4 .
Klik på " Rediger "i " Virtual Memory " sektionen .
5 .
Vælg " Ingen sidefil ", klik på " Set " og klik derefter på " OK ". Dette vil slette de store side fil , der fylder en stor luns af din harddisk plads .
6 .
Klik på " OK "for at gemme indstillingerne for ydeevne og klik på " Fejlrapportering ".
7 .
Klik på " Deaktiver fejlrapportering " og klik derefter på " OK ". Dette vil deaktivere fejlrapportering service , der kører i baggrunden i tilfælde af et systemnedbrud .
8 .
Vælg " Systemgendannelse "fanen og klik derefter på " Deaktiver Systemgendannelse ". Dette vil slette systemet gendanne data , der fylder en stor procentdel af din harddisk plads . Hvis du ønsker at have en backup -løsning på plads , overveje at bruge tredjeparts software og opbevare backup på en ekstern harddisk .
9 .
Vælg " Remote "fanen og slå " Fjernsupport "og " Remote Access " og klik på " OK ".
10 .
Højreklik på " Denne computer "og vælg " Administrer ".
11 .
Vælg " Services "fra navigations træet .
12 .
Dobbeltklik på følgende ydelser og sæt Starttype til Deaktiveret . " Disse tjenester er uvæsentlige Windows baggrundsaktiviteter , der giver bekvem , men sjældne , adgang til programmer og andre Windows-funktionaliteten . Du kan stadig få adgang til denne funktionalitet manuelt online eller via Windows-operativsystemet . Deaktivere disse tjenester vil i høj grad forbedre deres resultater uden at foretage stabilitet .

Alerter
Automatiske opdateringer
Background Intelligent Transfer Service
ClipBook
Computerbrowser
Error Reporting Service
Hurtigt brugerskift Kompatibilitet
Hjælp og support
indekseringstjenesten
Messenger
NetMeeting Remote Desktop Sharing
Performance Logs og beskeder

QoS RSVP
Remote Desktop Help Session Manager
Remote Registry
Server
Telnet

Temaer
Upload Manager
WebClient
13 .
Genstart computeren for alle ændringerne træder i kraft .

Fjern unødvendige software


1 .
Vælg " Start " og derefter " Control Panel . "
2 .
Dobbeltklik på " Tilføj eller fjern programmer ".
3 .
Vælg software , der er unødvendige , og klik "Fjern " at afinstallere . Du bliver nødt til at følge vejledningen på skærmen for at helt at fjerne softwaren fra din Eee PC .
4 .
Klik på " Tilføj /Fjern Windows -komponenter . "
5 .
Afmarkér alle Windows software, som du ikke har brug for , og klik derefter på " Næste . " Softwaren vil blive fjernet fra Windows .

gode råd og advarsler


 • ASUS Eee PC er minimal belastning af systemet , så altid vælge letvægts software . Der er talrige anvendelsesmuligheder , der giver let alternativer til populære software valg .
 • Deaktivering Windows -tjenester , kan forårsage, at Windows til at opføre sig på uventede måder. Sørg for at gennemgå detaljerne i den service , du stopper , så at du er bekendt med eventuelle forskelle i drift sammenlignet med standarden adfærd Windows XP .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan ændre den bærbare pc touchpad indstillinger på en dell xps   

  Kommentarer

  Code:
  change