hvordan man kan overclocke en Pentium 4 1,7 GHz processor

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-21

Pentium 4 er Intels enkelt core processor , først indført i år 2000 og løber indtil 2008. Disse processorer har evnen til at være overclocked , som henviser til den proces med åbningen af computerens BIOS menu og justere den hastighed , hvormed processoren kører . Overclocking processoren sætter computeren til at fungere hurtigere og smidigere end før
1 .
Genstart computeren. Før operativsystemet starter op , vil skærmen vise en række genvejstaster , der er nøgler , der bringer op specielle menuer for at redigere computerens komponenter , når der trykkes . Tryk på tasten udpeget til BIOS -menuen .
2 .
Brug tastaturets piletaster til at vælge " Frekvens /Spænding Control " i menuen . Tryk på " Enter " for at åbne menuen .
3 .
Brug piletasterne til at flytte markøren til og øge den " CPU Host Frequency "og " spænding "på denne menu . Når de ønskede indstillinger er fremhævet , kan piletasterne bruges til at justere deres værdier . En spænding stigning på mere end 0,3 V og en CPU Host Frequency stigning på mere end 300 MHz anbefales , som skade på processoren kan medføre . Tryk på " Escape " , når ændringerne er foretaget . Operativsystemet vil starte .


Previous:nothing Next:GeForce FX 5200 agp specifikationer 

Kommentarer

Code:
change