hvordan man kan teste mit webcam

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-18

Et webcam er et populært enhed , især for Internet -brugere , der bruger det for flere edb- opgaver såsom videoopkald . Hvis du lige har købt en ny webcam , du er nødt til at teste det først , så du kan få det repareret eller erstattet i tilfælde af at du finder ud af, at det ikke fungerer korrekt. Du kan også teste et webcam først , før du køber det at vide, om den beslutning , at det leverer opfylder dine standarder

Du skal bruge: .
Webcam installations-cd'en


1

Sæt webcam USB-kablet i USB- porten på computeren . Computeren bør anerkende den nye enhed er sluttet til computeren .
2 .
Læg webcam installations-cd'en i det optiske drev på computeren og derefter vente på, at installationsprogrammet til at starte automatisk . Følg vejledningen på skærmen , indtil installationen er færdig. Genstart computeren .
3 .
Klik på " Start " og derefter " Denne computer " eller " Computer ". Webkameraet vil fremstå som en af enhederne i computeren . Klik på navnet på den webcam og se om webcam viser billeder . Hvis skærmen er sløret , konfigurere webcam indstillinger via webcam programmet gemt på din computer efter installation.

gode råd og advarsler


 • Hvis webcam ikke arbejder med en chat -klient eller med et program, du forsøger at bruge , sikre , at webkameraet er konfigureret korrekt . Navigere til "Indstillinger " i programmet og konfigurere webcam , så det er i forbindelse med programmet .
 • Dit webcam vil muligvis ikke fungere korrekt , hvis dit operativsystem ikke er opdateret . Installer den nyeste Windows-opdateringer til computeren , genstarte computeren og se om det webcam virker korrekt .


 • Previous:nothing Next:hvordan du fjerner en Presario V2000 dækpladen   

  Kommentarer

  Code:
  change