hvordan man kan tilslutte en stationær til en bærbar computer med et kabel til vista

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-25

Du behøver ikke en router for at netværke to computere sammen , især når begge computere bruger Windows Vista . Direkte forbindelse en desktop og en bærbar sammen om at dele en internetforbindelse , printere , filer eller mapper via denne peer -to-peer- netværk . Direkte tilslutning af dine computere er en fordel, hvis du ikke har nogen grund til at have et hjemmenetværk er oprettet og du behøver kun at få adgang til anden computer på et netværk imellem

Du skal bruge: .
Crossover kabel


1 .
Forbind computerne sammen med krydskabel . En crossover -kabel ser ganske ligner en typisk Ethernet -kabel . Den interne kabelføring er ændret, så to computere kan nettet direkte sammen , uden brug af en router .
2 .
Klik på " Start " og " Control Panel ". Klik på " Netværk og Internet ".
3 .
Vælg " Netværks -og delingscenter "i Kontrolpanel .
4 .
Double-klik " Uidentificerede Network . " Hvis dine computere har netværksregistrering deaktiveret , vil de være i stand til at scanne for peer -to-peer- netværk . Klik på " Slå netværk og fildeling " , hvis Windows Vista beder dig om , så computere kan se hinanden .
5 .
Klik "Nej , gør det netværk, jeg er forbundet til et privat netværk ". Klik på " Netværk " for at få adgang til computer .


Previous:nothing Next:hvordan du deaktiverer lyd på en Compaq ms - 6.577 bundkort 

Kommentarer

Code:
change