hvordan man kan udføre fejlfinding på en bluetooth , der ikke er binding efter genstart

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-07

Bluetooth -enheder er praktiske, fordi de ikke kræver kabler til at arbejde og er trådløse . Det fjerner unødvendige kabler fra personlige rum , som et skrivebord , mens du bruger en enhed , der tidligere krævede en ledning . Genstart en computer vil nulstille alle enheder på computeren og til tider , der medfører problemer med Bluetooth -enheder . Bluetooth vil ikke længere oprette forbindelse til computeren og vil ikke tillade brug af enheden , indtil det par igen

Du skal bruge: .
Batterier


1

Skift batterierne . Mange Bluetooth -enheder kører på batterier , såsom en trådløs Bluetooth mus , og når batterierne begynder at få en lav , vil enheden ikke par. Efter genstart af computeren , hvis batterierne var lavt i forvejen, vil enheden ikke har nok magt til at arbejde igen .
2 .
Tænd for Bluetooth -enhed . Under en genstart , vil nogle enheder slukkes . Bagefter kan nogle enheder ikke automatisk vende tilbage på , som forhindrer forbindelsen via Bluetooth . Tænde enheden oprette forbindelse til.
3 .
Fjern potentiel interferens . Når en Bluetooth-enhed er ikke forbinde ordentligt , kan det have et signal interferens fra et andet emne , som en mobiltelefon eller iPod , som er tæt på computeren . Flyt potentielle interfererende udstyr , og prøve at tilslutte igen .
4 .
Slut Bluetooth- enhed . Når enheden ikke fungerer efter fjernelse indblanding , skifte batterier og kontrollere, at enheden er tændt , reintegrere Bluetooth ved at slukke for enheden og derefter dreje den tilbage, skulle vil løse problemet .


Previous:nothing Next:hvordan man beskytter kortene fra RFID -scanning 

Kommentarer

Code:
change