hvordan man konfigurerer en tilpasset pc

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-01

Personlige computere er kommet langt siden de tidlige dage af Apple og Microsoft , men selv fra begyndelsen var der mulighed for at gøre mere med personlige computere , end mange mennesker troede muligt . Selvom computere har endnu til at forenkle vores liv til det punkt, vi har utallige timers fritid , kan computere tilpasses til næsten ethvert menneskes ønsker at gennemføre en lang række særlige opgaver og arbejdspladser

Du skal bruge: .
Sort , gul , cyan eller magenta refill blæk .
1/16-inch tommelfinger bor .
1/16th-inch sætskrue .
1/16th-inch Unbrakonøgle .
Vinyl tape.
Sprøjter.


1 .
Beslut hvad der vil være fokus på din brug af computeren. Opbygning af en brugerdefineret computer til at gøre alt godt kan blive meget dyrt og kompliceret . Det er bedst at beslutte først , hvad dine behov er , såsom multimedie , tekstbehandling eller spil .
2 .
Køb komponenter er bygget til dine særlige behov . Få en stor harddisk , hvis du vil arbejde med multimedier . Alternativt kan du bruge en hurtigere harddisk og hurtigere grafikkort til gaming .
3 .
Læg komponenterne i computeren . Læs din manual for at sikre, at du har komponenter , der arbejder med din computer og se præcis, hvor forbindelserne er for forskellige hardware stykker. Hvis din uvant med at installere hardware stykker bede en ven til at hjælpe dig med at opbygge computeren og høre bøger eller hjemmesider , som giver trin -for-trin instruktioner om, hvordan man kan opbygge en computer ( se Resources ) .
4 .

Indlæs det operativsystem, der er bedst for dig . De fleste mennesker vil installere den nyeste version af Windows , men andre kan have gavn af en Linux installation. Sæt cd'en i cd- drevet og genstart computeren . Følg anvisningerne på skærmen for at starte cd'en og installere operativsystemet .
5 .
For hver stykke hardware , satte føreren disk i det optiske drev , når du bliver bedt om . Du kan få brug for at gøre dette for nogle chauffører , efter at operativsystemet er blevet installeret. At installere driverne bagefter , enten klikke på føreren installere programmet , eller når Windows beder om driverne gå til dem på cd'en .
6 .
Installer nogen speciale programmer , du bliver nødt til at arbejde med hardwaren . Denne software kan være kommet med hardwaren , eller du kan have købt det bare til dine behov . Sørg for at læse kravene til den software , og at din computer opfylder disse behov .


Previous:nothing Next:hvordan man kan rotere en lenovo lcd 

Kommentarer

Code:
change