hvordan man laver en Toshiba Satellite M50 dvd region - fri

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-17

Toshiba Satellite M50 giver dig mulighed for at se dine foretrukne DVD- film og tv-udsendelser . Men hvis du har købt og brugt din bærbare computer i et andet land , kan det være svært at se film og tv-udsendelser i dit hjemland . Der er måder omkring dette , dog . Toshiba laptop har regionen mulighed , hvilket betyder at du kan skifte region et bestemt antal gange, før det bliver låst . Når dette sker , skal du bruge en separat dvd-rom med henblik på at se dvd'er, der ikke er kompatibel med dit Toshiba Satellite M50 -regionen .
1 .
Indsæt den udenlandske disk i dit Toshiba DVD-ROM ved at trykke på eject-knappen på siden af den bærbare computer . Luk DVD-ROM dør og vente på en pop-up boks for at dukke op. Det vil give dig , at din DVD er i en anden region , og det vil spørge dig, hvis du ønsker at konvertere til denne region for at se dvd'en.
2 .
Klik på " Ja " når du bliver bedt om at ændre området . Den næste gang du indsætter en disk , der ikke er fastsat til denne region , vil du modtage en anden prompt . Du har en række muligheder for at ændre regionen for din Toshiba Satellite M50 laptop . Det vil informere dig, hvor mange gange du har tilbage til at konvertere regionen. Når det er blevet konverteret for sidste gang , vil du ikke være i stand til at ændre den igen .
3 .
Køb en region- free dvd-rom , der kan tilsluttes dit Toshiba Satellite M50 laptop . Du vil sandsynligvis nødt til at hente firmware, der vil give dig mulighed for at se DVD'er med en anden områdekode . Doom 9 og DVD Explorer er to firmware -programmer , som vil frigøre region koder til bærbare computere .


Previous:nothing Next:hvordan man kan foretage fejlfinding af et Deskjet 6620 med blækket lys på 

Kommentarer

Code:
change