hvordan man laver en bærbar computer skærm ikke slukke , når jeg lukker låget

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-04

Et af de mest bekvemme aspekter af en bærbar computer er den nemme at transportere den med dig . Efter lukning af bærbare låget , kan du skubbe computeren i tasken eller guffe den under armen for at hurtigt at ændre steder . Mange bærbare computere er imidlertid misligholdte at slukke eller gå i " dvale ", når låget er lukket . Hvis du ikke ønsker at gå gennem besværet med at starte din bærbare computer hver gang du lukker låget , der er nogle ændringer, du kan gøre for din bærbare pc's indstillinger, der vil gøre det muligt for computeren at forblive funktionelle , når låget er lukket .
1
Klik på " Start " knappen og i søgelinjen type . " Strømstyring ". Det første søgeresultat , der kommer op er " Strømstyring ". Vælge det. Et vindue vil indlæse viser tilgængelige strømplaner .
2 .
Fremhæv " High Performance "og klik på " Skift indstillinger ". Her kan du ændre alle indstillinger som lysstyrke , og når at indstille skærmen til at slukke . Klik på " Skift avancerede strømstyringsindstillinger . "
3 .
en liste med indstillinger vises . Klik på plus- tegnet ved siden af " Power Knapper og Lid "for at udvide markeringen . Klik på " Dæksel Luk Action " og ændre både " On Batteri "og " sættes i " muligheder for at " gøre ingenting. " Klik på " OK " for at gemme indstillingen. Nu, om din computer er tilsluttet eller ej , den bærbare computer vil ikke slukke når låget er lukket .

gode råd og advarsler


  • Hvis du bruger en Mac- system , der er ingen måde at konfigurere computeren til at bo på, når den bærbare computer låget er lukket . Der er programmer du kan downloade , som vil tilsidesætte indstillingen , men da Mac laptops frigive varme ved tastaturet , holde låget lukket , mens den bærbare computer er tændt kunne overophede computeren .


  • Previous:nothing Next:hvordan du ændrer en cd i en Lenovo ThinkPad X301     

    Kommentarer

    Code:
    change