hvordan man laver en intern harddisk til en ekstern harddisk

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-28

Vi lever i en mobil verden . Laptop brug er eksploderet , som er brugen af eksterne harddiske . Bærbar opbevaring giver brugerne mulighed for at arbejde på de samme filer , enten hjemme på deres desktop , et selskab arbejdsstation eller ude på en bærbar computer . Du skal blot slutte enheden til den relevante port ( normalt USB-eller FireWire ) på en computer , så tag den og smide den i din rygsæk eller bærbare computer tilfældet , når du er færdig . Eksterne harddiske kan købes eller skabes ved at placere en intern harddisk til en ekstern kabinet .

Du skal bruge:
Ekstern harddisk kabinet ( alle mærker )
. Needle-næse tænger .


1 .
Ground selv . Ellers kunne statisk udledning fra dine fingre alvorligt skade nogen kredsløb du rører . Du kan gøre dette ved enten at røre et stykke metal , der ikke er på en printplade eller ved at købe og iført en anti-statisk armbånd .
2 .
Fjern harddisken fra computeren , hvis du ikke allerede har gjort det . Efter åbning computerens sag , skru forsigtigt skruer, der holder harddiskens beslag på plads på bugten . Forsigtigt afbryde ledninger og bånd knyttet .
3 .
Indstil jumperne ( plastik rektangler ) på din harddisk 's stifter ( findes på forenden af harddisken ) til " Master " eller " Primary. " Konsultere diagram på din harddisk for en illustration viser dig , hvordan jumperen skal placeres . Brug af nåle- næse tænger , fat forsigtigt jumperen og sæt den til den nødvendige placering .
4 .
Tilslut det interne harddisk til ledninger og bånd ( enten IDE eller SATA ) inde skabet . Derudover sikrer harddisken med alle monteringsskruer , at din specifikke Prøvelokalet kan omfatte .
5 .
Seal skabet . Harddisken er nu klar til at blive brugt .

gode råd og advarsler


 • Sørg for at du korrekt anvendt jumper til at indstille drevet til " master " eller " primær . " Hvis din computer ikke kan genkende , at et drev er sat til, den mest sandsynlige årsag er en forkert jumperindstillingen .
 • Sørg for at du køber et skab , der har samme interface ( IDE eller SATA ) som det drev, du ønsker at sætte i det .
 • Sørg det drev, du vil installere i lokalet ikke er beskadiget . Hvis dataene på harddisken er beskadiget nok, vil operativsystemet ikke i stand til at indlæse drevet , selv omformatere det .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan bruge 2 skærme samtidigt   

  Kommentarer

  Code:
  change