hvordan man programmerer funktionstasterne på dell inspiron

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-10

Dell Inspiron bærbare tilbyder en række foranderlig indstillinger, som du kan indstille til dine præferencer. En af de indstillinger , du kan vælge at ændre er " Funktion " tasterne, eller " Hot Keys ". Ændring af opgaver af funktionstasterne er med til at give let og hurtig adgang til mapper , websteder og programmer, du bruger ofte. Du behøver ikke længere at spilde tid på at finde en bestemt mappe , og du kan programmere en nøgle for at åbne det ved tryk på en knap

Brug Windows -indstillinger


1 .
Klik på " Start "knappen på Windows -proceslinjen . Klik på " Indstillinger "-ikonet og derefter klikke på " Control Panel " ikonet .
2 .
Rul til " Tastatur " ikonet og dobbeltklik for at åbne den . Klik på " Hot Keys " ikon .
3 .
Klik på " Hot Key ", som du gerne vil ændre , og klik på " Vælg ". Tilpas nøglen ved at vælge en opgave fra pop-up vindue .
4 .
Klik på " OK "knappen og dine nye indstillinger vil blive gemt . Gentag trin 3 og 4 for hver yderligere hot key , som du gerne vil indstille .

Brug DellTouch Software


1 .
Klik på " Start "knappen på Windows task bar . Klik på " Programmer " og derefter dobbeltklikke på " DellTouch programmerbare taster. "
2 .
Vælg en genvejstast , som du gerne vil ændre , og dobbeltklik på den . Et pop-up vindue med titlen " Sæt Button " vises .
3 .
Klik på " Function "fanen og en pop-up vindue vil fremkomme . En drop- down menuen vil omfatte de opgaver , der kan være knyttet til programmere genvejstaster .
4 .
Klik på " OK "knappen og dine nye indstillinger vil blive gemt . Gentag trin 2 til 4 for hver ekstra hot key du ønsker at indstille .


Previous:nothing Next:hvordan man kan bytte en Eee PC 1000 wi - fi kort med kompatible æble brand kort 

Kommentarer

Code:
change